Tabu
Image default
BEAUTY Slider

S-a întors mascara colorată! Ce nuanță să alegi în acest sezon

Genele colorate sunt cea mai mare tendință de frumusețe a momentului. De mult timp, rimelul negru a fost cel mai popular în lumea machiajului, mai ales pentru versatilitatea sa. Se potrivește cu diferite tendințe de machiaj a ochilor – fie că este vorba de un machiaj de zi (neutru) sau unul de seară (mai îndrăzneț). Acum câteva sezoane, mascara maro sau albastre erau la modă, dar nu au rezistat mult timp.

Primăvara aceasta, lumea frumuseții va încerca din nou să adopte genele colorate. Vom observa revenirea culorile îndrăznețe: roz, verde, violet, diferite nuanțe de albastru sau chiar pastel. Această tendință s-a născut datorită măștilor pe care le purtăm acum în fiecare zi. Din cauza lor, a trebuit să renunțăm la ruj și toată atenția a fost astfel îndreptată către ochi, așa că pare firesc să apară culori mai vii pe gene.

Sfaturile experților – cum porți mascara colorată

Alegeți cu atenție culoarea rimelului. Nuanțele violet și verde sunt potrivite în special pentru ochii căprui, rozul va fi rezervat pentru ochii albaștri, în timp ce pentru ochii verzi ar trebui să se folosească tonurile violet și roz.

Dacă doriți să vă vopsiți genele cu rimel colorat, faceți acest lucru cu precizie. Când ochii sunt evidențiați cu rimel colorat, erorile precum genele „lipite” sau pielea pleoapei acoperite cu rimel se văd foarte repede.

Dacă evidențiați ochii nu doar cu rimel colorat, ci și pleoapele, luați în considerare armonia culorilor. Puteți alege rimel și contururi care au aceeași culoare – ambele în aceeași nuanță de albastru sau violet. Puteți opta și pentru contrast – contur roz și rimel albastru sau contur albastru și rimel portocaliu.

Cu toate acestea, combinați cu atenție nuanțele apropiate (cum ar fi conturul albastru închis și rimelul albastru), deoarece tonurile medii apropiate, dar necorespunzătoare pot crea dizarmonie.

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 vedete de la noi care au operații și sunt de nerecunoscut

Tabu Tabu

Dolly Parton despre pericolele presiunii imaginii corpului asupra fetelor tinere: “Mă îngrijorează”

realitatea

Editia a II-a Top Beauty Trade Show

realitatea

Hillary Clinton se lansează în producţia de film și televiziune

Andreea Damian

Noua tendință de frumusețe lansată pe Tiktok

Andreea Damian

Recomandare beauty

realitatea

Scrie un comentariu