Tabu
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Toscana

Toscana este un loc superb, iar Sorin Onisor il pune perfect in valoare prin fotografiile sale. Pe mine, cel putin, aceste imagini ma fac sa imi doresc sa ajung cat mai repede in aceasta regiune a Italiei, sa ma asez sub un copac si sa privesc campurile perfecte, dupa ce am vizitat localitatile, cel putin interesante, din zona. Nu cred ca este nevoie de mai mult de atat pentru a-mi incarca bateriile cu energie pozitiva, poate doar sa fie si o persoana potrivita langa mine!

In orice caz, in incercarea de a-mi reveni din visul creat, va voi lasa sa priviti si voi fotografiile si sa visati, la fel ca si mine, la un concediu in Toscana!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor https://www.facebook.com/pages/Sorin-Onisor

ARTICOLE SIMILARE

MUKBANG – fenomenul concursului de (consum) mâncat live pe Youtube tot ce ai în frigider

Dora Constantinovici

Karl Lagerfeld – designerul care a revoluționat moda, numit regele – a murit

realitatea

Antarctica pierde anual de șase ori mai multă gheață decât acum 40 de ani – potrivit NASA

realitatea

Imaginile sexy cu care Meghan Markle l-a cucerit pe Prințul Harry

Andreea Damian

Afla care sunt de fapt traditiile culinare ale americanilor

realitatea

Peste 250.000 de oameni ar putea muri, în fiecare an, din cauza schimbărilor climatice

Andreea Damian

Scrie un comentariu