Tabu
CULTURE Slider

Bucurestiul in weekend – 25-27 noiembrie

Alarma, cearcane, dimineata, frig, aglomeratie. Este timpul pentru o pauza. Bucurestiul este dragut cu noi. Ne ofera un weekend plin de posibilitati de evadare din liniaritatea saptamanii care doar ce s-a transformat in istorie.

Evenimente

„Doom over Bucharest”

Editia a doua a festivalului „Doom over Bucharest „ se desfasoara in perioada 25-26 noiembrie. In aceasta perioada, pe scena clubului Quantic, vor urca 11 trupe. Toate viziteaza Romania cu ocazia acestui eveniment.

bucurestiul-in-weekend-25-27-noiembrie1

„Vindecari miraculoase”

L a 100 de ani de la moartea pictorului Stefan Luchian si 120 de ani de la vernisajul din 2 mai 1896 al „Expozitiei Artistilor Independenti”, Muzeul Municipiului Bucuresti prezinta 9 lucrari realizate in diferite tehnici. Expozitia este deschisa vizitatorilor pana pe data de 27 noiembrie.

bucurestiul-in-weekend-25-27-noiembrie2

Concerte

Acustic de noiembrie

Astazi, 25 noiembrie, la Serendipity art, coffee & tea, Andrei urca pe scena alaturi de Edi Petrescu, intr-un spectacol de muzica soul, blues, pop si R&B.

bucurestiul-in-weekend-25-27-noiembrie3

Smiley Live

Astazi, 25 noiembrie, Smiley este invitat la „Beluga Music & Cocktails”, incepand cu ora 22:00. Biletele au pretul de 80 de lei.

bucurestiul-in-weekend-25-27-noiembrie4

Coma

Sambata, 26 noiembrie, la Arenele Romane, asteptarea ia sfarsit: COMA lanseaza noul album. Primele 750 de bilete au pretul de 50 de lei, iar urmatoarele 750 au pretul de 60 de lei.

bucurestiul-in-weekend-25-27-noiembrie5

Loredana

Tematica din acest an este „Sentimente”. Loredana ne invita la Sala Palatului, purtati de sentimente, intr-un concert spectaculos. Concertul va avea loc duminica, 27 noiembrie, incepand cu ora 20:00.

bucurestiul-in-weekend-25-27-noiembrie6

Alina Manole

Duminica, 27 noiembrie, incepand cu ora 20:00, in clubul Stuf din Bucuresti, Alina Manole lanseaza colectia de muzici „pacatoase”. Accesul este disponibil pe baza de bilet, la intrarea in club, in seara evenimentului. Pretul unui bilet este de 35 de lei.

Targuri

Art Fashion Fair | Holiday Market

In perioada 26-27 noiembrie are loc un targ alternativ care imbina arta contemporana romaneasca cu spiritul sarbatorilor, prezentand o colectie eclectica de designeri si branduri romanesti. Targul se desfasoara la Maison 13, strada Dumbrava Rosie 2, Gradina Icoanei. Intrarea este libera si se incurajeaza accesul cu animale de companie.

Best of Handmade & Design Fair

In perioada 26-27 noiembrie, la The Vintage Pub, are loc targul „Best of Handmade & Design Fair”. Sute de modele realizate de artisti, designeri de produs si designeri vestimentari te asteapta in intervalul 12:30-19:30.

bucurestiul-in-weekend-25-27-noiembrie7

ARTICOLE SIMILARE

Poluarea aerului crește riscul de avort spontan la fel de mult ca fumatul

Andreea Damian

Show-ul de televiziune care a băgat spaima în familii: Devii vegetarian sau îți ucidem animalul de companie

Andreea Damian

TAYLOR SWIFT – FEARLESS

realitatea

Picanterii

realitatea

Åžtiai că la palatul Åžuțu se țineau cele mai pretențioase baluri ale vremii?

realitatea

Ca-n America! Atac terorist la o scoala din Iasi! 18 elevi victime!

Scrie un comentariu