Tabu
Image default
PEOPLESlider

Rihanna, revenire în industria muzicală! Va cânta în pauza Super Bowl

Rihanna va cânta în pauza Super Bowl de pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona, pe 12 februarie.

Cântăreața, care a refuzat să cânte la Super Bowl din 2019 din solidaritate cu Colin Kaepernick, va fi vedeta show-ului din pauza finalei din 2023, a anunțat duminică NFL împreună cu Roc Nation și Apple Music de la Jay-Z. Rihanna a postat pe Instagram o imagine cu un braț întins ținând o minge de fotbal NFL.

„Rihanna este un talent generațional, o femeie cu începuturi umile care a depășit așteptările la fiecare pas”, a declarat într-un comunicat Shawn „Jay-Z” Carter, al cărui Roc Nation este producător executiv al show-ului. „O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit unul dintre cei mai proeminenți artiști vreodată. Self-made în afaceri și divertisment.”

Super Bowl-ul va avea loc la State Farm Stadium din Glendale, Arizona, pe 12 februarie. După ani de sponsorizare de la Pepsi, următorul spectacol de pauză va fi sponsorizat de Apple Music.

Rihanna a spus mai devreme că a refuzat o oportunitate similară pentru Super Bowl din 2019, care i-a fost oferită în cele din urmă trupei Maroon 5. La acea vreme, mulți artiști și-au exprimat sprijinul pentru Kaepernick, fost fundaș.

Cu vânzări de peste 250 de milioane de discuri în întreaga lume, Rihanna este una dintre cele mai bine vândute artiste feminine. Ultimul ei album a fost lansat în 2016.

ARTICOLE SIMILARE

Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv. Cum va arăta ultimul sezon

Andreea Damian

„Adevărata” Lyudmila de la Cernobîl vorbește pentru prima oară. Ce i-a făcut HBO

Andreea Damian

Câte operații estetice are Inna în realitate

Andreea Damian

Ce ar trebui să conțină micul dejun pentru a supraviețui frigului

Andreea Damian

10 sfaturi practice pentru îmbunătățirea concentrării

Andreea Damian

Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu