Tabu
Image default
PEOPLESlider

Rihanna, revenire în industria muzicală! Va cânta în pauza Super Bowl

Rihanna va cânta în pauza Super Bowl de pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona, pe 12 februarie.

Cântăreața, care a refuzat să cânte la Super Bowl din 2019 din solidaritate cu Colin Kaepernick, va fi vedeta show-ului din pauza finalei din 2023, a anunțat duminică NFL împreună cu Roc Nation și Apple Music de la Jay-Z. Rihanna a postat pe Instagram o imagine cu un braț întins ținând o minge de fotbal NFL.

„Rihanna este un talent generațional, o femeie cu începuturi umile care a depășit așteptările la fiecare pas”, a declarat într-un comunicat Shawn „Jay-Z” Carter, al cărui Roc Nation este producător executiv al show-ului. „O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit unul dintre cei mai proeminenți artiști vreodată. Self-made în afaceri și divertisment.”

Super Bowl-ul va avea loc la State Farm Stadium din Glendale, Arizona, pe 12 februarie. După ani de sponsorizare de la Pepsi, următorul spectacol de pauză va fi sponsorizat de Apple Music.

Rihanna a spus mai devreme că a refuzat o oportunitate similară pentru Super Bowl din 2019, care i-a fost oferită în cele din urmă trupei Maroon 5. La acea vreme, mulți artiști și-au exprimat sprijinul pentru Kaepernick, fost fundaș.

Cu vânzări de peste 250 de milioane de discuri în întreaga lume, Rihanna este una dintre cele mai bine vândute artiste feminine. Ultimul ei album a fost lansat în 2016.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane

Andreea Damian

Andreea Marin a slăbit 7 kg în două luni după ce a renunțat definitv la acest aliment

Andreea Damian

10 trucuri de modă care o ajută pe Sharon Stone să rămână o pictogramă de stil la 64 de ani

Andreea Damian

Dua Lipa îngrozită după ce fanii ei au fost târâți afară de la un concert din Shanghai

realitatea

Copiii nu datorează nimic părinților lor

Andreea Damian

Albul PSD=albul PDL=albul PMP=doar o găselniță estetico-estivală

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu