Tabu
PEOPLESlider

Povestea de viaţă a regretatei Lisa Marie Presley: abuz de droguri, 5 perioade la dezintoxicare și 4 căsătorii eșuate

Lisa Marie Presley a murit joi la vârsta de 54 de ani, la spitalul din California, după ce a suferit un stop cardiac în casa ei din Calabasas. Mama ei Priscilla, în vârstă de 77 de ani, era lângă patul ei – după ce și-au petrecut noaptea anterioară împreună la premiile Globurile de Aur din LA.

Lisa Marie Presleya trăit o viață în umbra abuzului de droguri și alcool, notează Daily Mail. A abuzat de droguri de la vârsta de 13-17 ani, până când mama ei a internat-o pentru dezintoxicare la Centrul de celebrități al Scientologiei.

Fiul ei Benjamin s-a sinucis în iulie 2020, la doar 22 de ani, după o lungă luptă cu dependența. Căsnicia ei de doi ani cu Michael Jackson s-a prăbușit pe fondul abuzului de droguri, iar ea însăși a devenit dependentă de opioide în 2008, când i s-a dat o rețetă pe termen scurt după nașterea fiicelor ei gemene, Vivienne și Finley.

Până în 2013, a abuzat puternic de cocaină și s-a internat la dezintoxicare de cel puțin cinci ori.

Se credea că a fost într-o stare de sobrietate în ultimii ani, dar după moartea fiului ei, fostul ei soț Michael Lockwood a spus că se teme că ar putea recidiva.

Fiica lui Elvis și Priscilla Presley avea doar nouă ani când tatăl ei a murit la 42 de ani din cauza unui atac de cord, cauzat probabil de dependența lui de barbituricele prescrise.

ARTICOLE SIMILARE

Institutul Cervantes ⎥ Față în față: scurtmetraj/lungmetraj

Ciocîrlan

Cine este soacra Simonei Halep și cum și-a făcut apariția la cununie

Andreea Damian

De ce cuplurile aleg sa conceapa copii la varste tot mai inaintate?

realitatea

Politica o fi curvă, dar cu presa “de budoar” cum rămâne? Mișcarea “muy caliente”, de la dreapta la stânga, a înflăcăratei familii Buble

Tabu Tabu

Cea mai veche rețetă culinară din lume a fost descifrată – are 4000 de ani

realitatea

„Tomb Raider: Începutul”, cel mai așteptat film al primăverii

Andreea Damian

Scrie un comentariu