Tabu
PEOPLESlider

Povestea de viaţă a regretatei Lisa Marie Presley: abuz de droguri, 5 perioade la dezintoxicare și 4 căsătorii eșuate

Lisa Marie Presley a murit joi la vârsta de 54 de ani, la spitalul din California, după ce a suferit un stop cardiac în casa ei din Calabasas. Mama ei Priscilla, în vârstă de 77 de ani, era lângă patul ei – după ce și-au petrecut noaptea anterioară împreună la premiile Globurile de Aur din LA.

Lisa Marie Presleya trăit o viață în umbra abuzului de droguri și alcool, notează Daily Mail. A abuzat de droguri de la vârsta de 13-17 ani, până când mama ei a internat-o pentru dezintoxicare la Centrul de celebrități al Scientologiei.

Fiul ei Benjamin s-a sinucis în iulie 2020, la doar 22 de ani, după o lungă luptă cu dependența. Căsnicia ei de doi ani cu Michael Jackson s-a prăbușit pe fondul abuzului de droguri, iar ea însăși a devenit dependentă de opioide în 2008, când i s-a dat o rețetă pe termen scurt după nașterea fiicelor ei gemene, Vivienne și Finley.

Până în 2013, a abuzat puternic de cocaină și s-a internat la dezintoxicare de cel puțin cinci ori.

Se credea că a fost într-o stare de sobrietate în ultimii ani, dar după moartea fiului ei, fostul ei soț Michael Lockwood a spus că se teme că ar putea recidiva.

Fiica lui Elvis și Priscilla Presley avea doar nouă ani când tatăl ei a murit la 42 de ani din cauza unui atac de cord, cauzat probabil de dependența lui de barbituricele prescrise.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Cristiana Apostol – Toamna

realitatea

Blue Monday 2023. Astăzi este cea mai deprimantă zi din an

Andreea Damian

Soluții de încălzire pentru interior și exterior

Tabu Tabu

ADEVARUL despre nudurile MIHAELEI RADULESCU! Afla de ce nu a aparut in PLAYBOY

realitatea

Descoperă Maldive împreună cu Andreea Bănică. Sfaturi pentru o vacanță de neuitat

Andreea Damian

Little Miss Period abordează tabuurile menstruației din Japonia cu un pumn direct în stomac ignoranțilro

realitatea

Scrie un comentariu