Tabu
lifestyle

Pamela Anderson pe telefonul tău mobil

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să apari într-un filmuleț alături de Pamela Anderson? Sau poate te-ar fi atras mai mult Ed Westwick. Vreau să te anunț că, dacă ai fi locuit în Marea Britanie, ai fi avut ocazia ca visul să ți se îndeplinească. 

Nokia are o campanie cu totul specială pentru lansarea noului telefon mobil N8 din 30 septembrie. Pentru a pune în evidență calitatea holywoodiană a camerei sale de 12 megapixeli, capabilă să filmeze HD, compania va crea cu noul mobil câteva scurt-metraje care îi includ pe Pamela Anderson, Ed Westwick din Gossip Girl și… fanii lor. 

Partea incitantă este că vedeta din Baywatch urmează să filmeze scene sexy într-un dormitor iar Ed Westwick într-un lift, ambii cu câte un admirator al lor, declarat câștigător de cei de la Nokia. Scurt-metrajele se vor face la Londra, începând din 20 septembrie, și vor fi regizate de McHenry Brothers. 

Vara aceasta Pamela a mai filmat niște scene sexy pentru o aplicație a iPhone-ului celor de la Apple. Este vorba de o alarmă care, în mod sigur a îndeplinit visul a mulți bărbați: acela de a se trezi dis de dimineață cu sex-simbolul american. Iepurașul Pamela apărea în aceasta foindu-se prin cearceafuri și îndemnând posesorul telefonului să se trezească, cu fraze îmbietoare. 

Deși sună incitant acea aplicație, Pamela a declarat de la început că nu garantează că va reuși să trezească bărbații. „Întotdeauna am întâmpinat probleme în a-i face pe barbați să se dea jos din pat.”, a declarat Pam.

ARTICOLE SIMILARE

In urmatorii sapte ani, toate filmele ar putea fi realizate in 3D

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Joacă de copii

realitatea

Povești între oglinzi

realitatea

Top 10 cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

realitatea

Huidu in razboi cu Bendeac! “Nu inteleg cu cine te bati, eu sunt un terminat!”

Scrie un comentariu