Tabu
lifestyle

Destinații vacanță de iarnă

Marea Roșie, Egipt

Temperaturi: Între octombrie și decembrie, temperaturile sunt între 23 și 30 grade, fără precipitații

Condiții: Numeroase hoteluri, aglomerate în perioada Crăciunului și Revelionului, de la 3 la 5 stele
Zboruri: Majoritatea agențiilor de turism organizează pachete turistice cu zbor de tip charter inclus până la Sharm el Sheikh sau Hurghada. Zborurile la Cairo și apoi transferul cu autobuz sunt o opțiune la fel de bună pentru cei care își pregătesc singuri excursiile.

La ce să vă așteptați: Condiții de cazare excelente, temperaturi optime pentru perioada plajă sau scuba diving.

 

Costa del Sol, Spania

Temperaturi: Ianuarie este cea mai ‘friguroasă’ lună a anului, cu o temperatură medie de 16 grade. Costa del Sol se laudă cu 330 zile de soare pe an, iar lunile de iarnă nu fac excepții.

Condiții: Hoteluri de 3 până la 5 stele sau cazare în pensiuni de familie în satele pescărești, aglomerație redusă off-season și servicii ireproșabile.
Zboruri: Zborurile spre Malaga și apoi transfer cu autobuzul sau chiar taxiul până la hotel sunt o opțiune foarte bună.

La ce să vă așteptați: La multă liniște, câteva ore pe zi de plajă și chiar și la puțin înot în apele mării pentru cei curajoși.

 

Marrakech, Maroc

Temperaturi: O primăvară subtropicală tipică, cu 21 grade și precipitații reduse în timpul zilei și temperaturi mai scăzute noaptea.

Condiții: În ciuda temperaturilor de invidiat, iarna în Marrakech este off-season, deci numărul de opțiuni de cazare sunt foarte numeroase și la prețuri foarte accesibile.
Zboruri: Atât pachetele companiilor turistice, cât și zborurile cu escală către marile capitale europene urmate de zboruri low-cost spre Marrakech sunt opțiuni foarte bune.

La ce să vă așteptați: La o vacanță completă, cu atracții turistice, trasee istorice, shopping de sărbători și delicii culinare.

 

Algarve, Portugalia

Temperaturi: 15-20 grade iarna, precipitații reduse. Nopțile sunt mai reci, dar per ansamblu temperaturile sunt cu 20 grade mai mari decât media europeană iarna.

Condiții: Exceptând perioada sărbătorilor de iarnă, în Algarve găsiți opțiuni de cazare la prețuri foarte bune, de la hoteluri de 2 stele și pensiuni de familie până la hoteluri de 5 stele.
Zboruri: Conexiunile cu aeroportul Faro nu sunt suficiente, de aceea o vacanță în Algarve trebuie gândită din timp.

La ce să vă așteptați: La stațiuni cosmopolite (britanicii și francezii dețin multe case de vacanță în zonă), servicii atente și cu prețuri accesibile, facilități pentru sporturi, inclusiv golf.

 

Paphos, Cipru

Temperaturi: 18 grade în medie iarna și 5 ore de soare pe zi sunt condiții de invidiat pentru iernile europene.

Condiții: Apartamentele de plajă conduc net în topul cazărilor, iar prețurile sunt foarte accesibile. Hotelurile sunt numeroase și destul de aglomerate în perioada sărbătorilor.
Zboruri: Zborurile low-cost directe către Paphos sunt o binecuvântare pentru excursiile planificate în ultimul moment.

La ce să vă așteptați: La o vacanță la mare surprinzătoare, cu condiții bune de cazare și masă, la o populație foarte primitoare și la vizite turistice la vestigii elene, bizantine și venețiene.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga naște și se dezbracă în “Born This Way” – VIDEO

realitatea

Marți, 13, NexT alungă ceasurile rele

realitatea

Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni

realitatea

Ghici cine a filmat o reclamă în Ibiza

realitatea

Ben Affleck a vrăjit-o pe Jennifer Garner pe internet

realitatea

ARSINEL si-a luat loc de veci!

Scrie un comentariu