Tabu
lifestyle PEOPLE Slider

Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni

Ryan Reynolds a cântat îmbrăcat în costum de UNICORN piesa Tomorrow la un show televizat corean (în genul Vocea României) fără ca juriul și spectatorii să fie anunțați în prealabil.

În timp ce se afla în Coreea și își promova noul film – Deadpool 2, Reynolds s-a oprit cu un drum la cel mai popular concurs TV de cântăreți amatori și a șocat audiența și juriul care habar nu aveau că celebrul actor se află sub masca de unicorn.

Concursul este în genul Vocea României doar că în loc să stea jurații cu spatele la concurenți – aceștia sunt costumați pentru a nu li se vedea fața și se descoperă doar după ce au terminat de cântat. În momentul în care Ryan Reynolds își scoate masca, toată sala, inclusiv jurații, începe să țipe și să se agite.

Se pare că și soția actorului – actrița Blake Lively – a fost surprinsă când acesta a vizitat-o pe neașteptate. Cei doi sunt cunoscuți pentru felul în care se tachinează inclusiv pe rețelele de socializare, jucându-și farse și făcând glumițe unul pe seama celuilalt.

Al doilea film cu anti-supereroul Deadpool are premiera azi însă cântecele din film îi vor contraria pe cei mai pudici dintre spectatori. Potrivit Cinemagia – versuri colorate de tipul Holy Shit Balls, Make the Whole World Our Bitch, Pity Dick sau Courage Mother Fucker sunt doar câteva dintre cele ce se vor auzi în timpul filmului iar mamele, probabil, nu îşi doresc să le audă acasă, reproduse de copiii care au văzut neavertizaţi filmul.

Deadpool 2 a atras deja restricţiile comisiei americane de cenzură şi a devenit primul film din istorie la care se va emite un rating suplimentar ce va viza coloana sonoră. Ratingul unui film arată categoria de vârsta căreia se adresează iar în România Deadpool 2 este „Nerecomandat sub 15 ani”. Ratingul suplimentar pe care îl vor adăuga americanii pentru muzică este echivalentul românesc al ratingului „Cu acordul părinților”.

 

ARTICOLE SIMILARE

MacKenzie Bezos, fosta soţie a fondatorului Amazon, gest măreț după finalizarea divorțului

Andreea Damian

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Andreea Damian

Noua epocă a creditelor de consum

realitatea

Beyonce și Jay-Z își îndeamnă fanii să devină vegani

Andreea Damian

Cocktailuri celebre – 3 rețete de încercat acasă

Andreea Damian

Courtney Love a terorizat o creatoare de modă

realitatea

Scrie un comentariu