Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Cartofi grecești

INGREDIENTE:
– 8 cartofi
– ierburi aromate
– ulei de măsline
– muștar englezesc
– 4, 5 bucăți de usturoi tăiate foarte fin

PASUL 1. Tăiați cartofii în cubulețe de mărime medie și așezați-i într-o tavă adâncă. Poate fi și alt recipient termorezistent. Turnați peste ei apă fierbinte atât cât să îi acopere în proporție de 66%.

PASUL 2. Presărați pe deasupra lor usturoiul tăiat fin, adăugați una sau două lingurițe de muștar englezesc (nu trebuie să îl întindeți perfect pentru că se va amesteca cu apa). Împrăștiați peste cartofi iarba aromată, turnați ulei de măsline din belșug și sare și piper după gust. Acoperiți tava cu o folie de staniol.

PASUL 3. Puneți tava în cuptor la foc mediu spre mare. Coacerea durează între o oră și o oră și douăzeci de minute. Când apa a fost absorbita în proporție de 80% de cartofi, înlăturați folia de aluminiu și puneți din nou în cuptor pentru 15-20 de minute.

PASUL 4. Gata. Cartofii sunt numai buni de mâncat acum.

PASUL 5. Poftă TABUnă!

ARTICOLE SIMILARE

10 citate celebre despre dragoste

realitatea

Cum s-a trasformat Xonia într-o divă: a slăbit 12 kilograme!

TOP 10 bătăi cu vedete

realitatea

LADY GAGA ingenuncheata de Tucudean!

Matt Damon a plâns de frică pe platoul de filmare

realitatea

Cum alegi cadourile pentru femei

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu