Tabu
lifestyle

TOP 10 bătăi cu vedete

10. Zinedine Zidane vs. Marco Materazzi. Atacul cu capul efectuat de Zidane asupra lui Materazzi în timpul campionatului mondial de fotbal din 2006 va rămâne un moment antologic în lumea sportului. Totul s-a datorat unui schimb de replici destul de fotbalistic. Materazzi l-a tras de tricou pe Zinedine, iar acesta i-a spus că dacă îi vrea tricoul atât de tare, mai bine ar fi să aștepte până la finalul partidei. Materazzi i-a răspuns bărbătește: "Mai bine i-o trag târfei de soră-ta!". A urmat capul în piept, iar Zidane a fost eliminat.

FOTO: mh.com.au

09. Mick Jagger vs. Charlie Watts. Poate că acum toată lumea îl vede pe Charlie Watts ca pe un bătrânel simpatic și la locul lui. Dar, toboșarul de la Rolling Stones, nu a fost așa dintotdeauna. În tinerețe era o fire destul de vulcanică. Prin 1984, Jagger l-a chemat pe Watts în camera lui de hotel spunând "să vină la mine toboșarul meu". Watts s-a îmbrăcat elegant, a mers în cameră și i-a tras lui Jagger o directă de dreapta așa cum știa el mai bine, lăsându-l lat pe Mick. Înainte de a pleca din cameră a spus: "Să nu-mi mai zici niciodată că sunt toboșarul tău. Tu ești solistul meu, da?".

FOTO: hotmommagossip.com

08. Paris Hilton vs. Shanna Moakler. Da, nici eu nu știam cine e Moakler asta. Povestea e așa. Paris se săruta într-un club cu Travis Barker de la Blink 182, soțul lui Moakler. Așa zic martorii. Paris zice că, de fapt, stătea de vorbă cu altcineva, adică cu Stavros de la Blink 182. Mă rog. Moakler a apărut de nicăieri și a pocnit-o pe Paris de i-a sunat alcoolul în cap. Stavros a împins-o ulterior pe Moakler, i-a sucit mâna la spate și i-a turnat un pahar de alcool în cap. A fost super, aș zice eu!

FOTO: observator.ro

07. Jon Lovitz vs. Andy Dick. Lovitz îl consideră vinovat pe Dick pentru sinuciderea lui Phil Hartman. Din câte se pare, Andy i-ar fi dat niște cocaină soției lui Hartman, iar momentul respectiv ar fi fost catalizatorul tragediei ce a urmat. Lovitz și Dick s-au întâlnit într-un club din Los Angeles, iar Lovitz a rupt efectiv o masă cu Dick pentru că cel din urmă a refuzat să își ceară scuze pentru faptele comise.

FOTO: media.photobucket.com

06. Jamiroquai vs. un reporter. Acest caz nu prea este elucidat. Cert e că după premiera unui episod din "Războiul Stelelor", Jamiroquai s-a urcat în Bentley-ul său și a dat să plece spre casă. În acel moment, un reporter a început să-i lovească mașina. Nu se știe de ce. Jamiroquai a încetinit, reporterul a continuat să lovească, iar apoi nu a recunoscut nimic! Hmmmm. Ciudat, cel puțin ciudat!

FOTO: girl.com.au

05. Tommy Lee vs. Kid Rock.
Ca să clarificăm treaba de la început, ambii s-au iubit cu distinsa Pamela Anderson. Tommy și Kid s-au întâlnit MTV Music Awards în 2007. Martorii spun că cei doi au schimbat câteva vorbe, după care, brusc, Kid l-a pălmuit pe Tommy care n-a apucat să facă niciun gest pentru că a fost pălmuit din nou. Din păcate, gărzile de corp au intervenit foarte rapid și au stins conflictul.

FOTO: images.eonline.com

04. Chevvy Chase vs. Bill Murray.
Bătaia calmilor am putea s-o numim. Această bătaie are ca bază faptul că Murray l-a înlocuit pe Chase în Saturday Night Live. După ceva vreme, Chase a fost invitat în emisiune, iar Murray a considerat drăguț să le spună tuturor că toată lumea îl urăște pe Chase. Acesta i-a replicat comparând tenul lui Murray cu craterele de pe Lună. Apoi ei s-au întâlnit la filmări, iar Bill i-a sugerat lui Chevvy să mai facă, din când în când, sex cu nevastă-sa. Nimeni nu-și mai aduce aminte cine a lovit primul!

FOTO: brandautopsy.typepad.com

03. Axl Rose vs. Tommy Hilfiger. Cei doi s-au întâlnit într-un bar, iar motivul altercației este cel puțin stupid. Iubita lui Hilfiger l-a acuzat pe Rose că i-a luat paharul cu băutură. Rose susținea că, dacă îl lasă acolo, s-ar fi vărsat. Poate că așa e, dar gestul lui Rose l-a tulburat profund pe Hilfiger care a început să îi care pumni în fașă lui Axl. Să le fie învățătură de minte tuturor celor care visează să iasă în oraș cu designeri milionari.

FOTO: 2.bp.blogspot.com

02. Bjork vs. Reporter.
Inedita întâmplare a avut loc în 2006 pe aeroportul din Bangkok. Bjork, fata lebădă, a făcut o nefăcută. A atacat-o, pur și simplu pe reporterița Julie Kaufman. Bjork însăși a explicat incidentul spunând că Julie l-a întrebat pe fiul ei dacă e greu să fie fiu de vedetă. Nu, a fi fiu de vedetă nu e greu, dar a fi reporter care întreabă asta, este!!

FOTO: tu-harburg.de

01. Sinead O’Connor vs. Prince. Asta da combinație violentă, dar din păcate nu există probe video sau foto, Dar ce frumos ar fi fost să putem vedea așa minunăție. S-a întâmplat cu ceva ani în urmă după ce Sinead a început să cânte "Nothing Compares 2 U", piesă cântată inițial de Prince. Bătaia a fost povestită chiar de Sinead: "Prince m-a invitat la casa lui din Los Angeles și a început să urle la mine și să-mi reproșeze chestii. Eu i-am zis BIP BIP BIP, iar el a început să mă amenințe. Din fericire e foarte mic. Au fost câteva lovituri acolo, iar eu am fost nevoită să evadez!". Două cuvinte am legate de întâmplarea asta: SU PERB!

FOTO: aaaaahhhhshark.files.wordpress.com

ARTICOLE SIMILARE

“După dealuri”, acum pe DVD

Curajul de a fi mai mult

realitatea

William Levy neagă că ar avea o relaţie cu Jennifer Lopez

realitatea

Află ce salariu primeşte Ashton Kutcher pentru “Doi bărbaţi şi jumătate”

realitatea

Pamela Anderson, adolescentă nimfomană

realitatea

Marlanu’ de la “Trasnitii”, acuzat ca a batut crunt o femeie !

Scrie un comentariu