Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 celebrități cu rude la fel de celebre

10. NBC susține că străstrăstră…străbunica lui Sarah Jessica Parker este ultima dintre vrăjitoarele din Salem care a fost arestată. Celebrei nepoate i s-a făcut subit rău la gândul că strămoașa ei a fost la un pas de spânzurătoare.

09. Britney Spears este verișoară de-a șaptea cu cel mai cunoscut medium american, John Edwards.

08. Celebrul regizor Mike Nichols nu este nici pe departe genialul familiei sale. Åži asta doar pentru că se înrudește cu Albert Einstein.

07. Eva Longoria are rude de sânge chiar în Asia. Åži nu pe oricine, ci pe celebrul muzician și compozitor Yo-Yo Ma care a cântat în momentul învestirii în fucție a lui Barack Obama.

06. Tom Hanks are rude la fel de ilustre. Unul dintre strămoșii lui este cel mai popular președinte american din toate timpurile, adică Abraham Lincoln.

05. Meryl Streep a aflat de ceva timp că este rudă cu fondatorii Americii, adică liderii politici care au semnat Declarația de Independență în 1776. Este un fapt important că ea este rudă cu mai mulți dintre ei, pentru că ei nu erau rudă unii cu ceilalți.

04. Sarah Palin a fost destul de aproape de scaunul de vicepreședinte american. Rudele ei îndepărtate nu vin decât să arate faptul că s-ar fi potrivit în postura respectivă. Cine sunt acestea? Franklin Roosevelt și Lady Di.

03. Conservatorismul lui George W. Bush pălește în fața rudelor sale de sânge. El este văr de-al unsprezecelea cu un american mult mai popular și mai dezinhibat, dar la fel de celebru. tăticul Playboy, Hugh Hefner.

02. Åžtirea că Robert Pattison este rudă cu Vlad Å¢epeș a făcut înconjurul lumii în acest weekend. Ideea a venit de la un genealogist și nu pare deloc ciudată dacă ne gândim că rolul unui vampir l-a făcut celebru pe Pattison.

01. Lisa Kudrow, care s-a apucat de arbori genealogici, i-a adus la cunoștință lui Ellen DeGeneres că nu ea este persoana cea mai cunoscută din familie. Ellen este verișoară îndepărtată cu Madonna. Iar strămoșii lor erau francezi.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Winslet o va interpreta pe Vivienne Westwood

realitatea

Trupa Faithless nu mai există!

realitatea

Ultimele pregatiri pentru un spectacol fara precedent

realitatea

Costumele lui Britney din turneul “Circus” by Dsquared2

realitatea

Lindsay Lohan, în pușcărie și pe copertele a două reviste – FOTO

realitatea

MUST SEE: Milano

realitatea

Scrie un comentariu