Tabu
lifestyle

Love story 29: Poveste de septembrie

Imi amintesc de ziua in care l-am cunoscut ca si cum ar fi fost ieri,dar au trecut 6 ani de atunci si inca ne iubim la fel ca in prima zi. Era o zi mohorata de septembrie,dar o zi ce avea sa fie speciala…….Eu aveam 14 ani,el 19. Ne-am cunoscut printr-o prostie,as zice. Eram in parc cu prietenele mele,la agatat,cum as zice,dar eu eram cea mai tacuta si timida dintre ele.

Deodata trec 2 baieti prin fata noastra,cand Andreea,prietena mea din copilarie incepe sa fluiere dupa ei……mie mi se parea foarte penibil si o rugam sa inceteze..dar……se pare ca daca ea nu ar fi facut gestul acela penibil,nu am mai fi trait o poveste de dragoste minunata ca a noastra: Lavinia si Emanuel……acesta a fost inceputul noii noastre relatii care persista si in ziua de azi la fel ca parfumul preferat:iti doresti sa il simti toata ziua,iar cand observi ca dispare,se spulbera si viata ta

.Ne iubim!!!!Ne iubim enorm de mult si ne dorim o familie fericita,ne dorim sa imbatranim impreuna,ne dorim sa ne aducem aminte de trecutul nostru,povestindu-le copiilor nostri prin cate am trecut impreuna.Mama mea nu l-a acceptat nici in ziua de azi pe iubitul meu,deoarece este de o alta etnie.Am suferit ani de zile la rand,ne vedeam in ascuns,plecam de la meditatii sa il vad,ba chiar am mintit-o pe mama ca am cunoscut un alt baiat ca sa pot sa ma intalnesc cu el.Intr-o zi l-am chemat sa-l cunoasca si ai mei pe "noul" meu prieten sub numele de "Radu",desi el era unu si acelasi:iubirea mea Emanuel…….a mers o vreme minciuna aceasta,dar intr-o zi aflase de la cineva ca el este de fapt cel pe care nu-l suferea.

Am vrut sa fug de acasa,pentru mine despartirea de el ar fi fost ca si condamnarea mea la moarte….nu-mi vedeam viata fara el….El este aerul pe care il respir…….el este Elixirul meu………tot ce este mai frumos incape intr-un singur cuvant:EMANUEL_(Dumnezeu este cu noi)

ARTICOLE SIMILARE

Miley Cyrus – transformare totala de LOOK

Bilete pentru Bonnie Tyler

Mama octupleților primește un milion de dolari pentru a deveni vedetă porno

realitatea

CONCURS: Septogal iti protejeaza gatul in mod natural!

realitatea

Femeia perfectă are buzele lui Scarlett Johannsson și nasul lui Natalie Portman

realitatea

Tom Cruise, dat afară de la audiția fiului său

realitatea

Scrie un comentariu