Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Supă de ciuperci.

INGREDIENTE:
– 25 grame unt
– 25 grame făină
– 500 mililitri supă de legume
– 300 mililitri lapte
– 200 grame ciuperci decojite și tăiate în bucăți foarte subțiri
– o lingură de suc de lămâie
– sare după gust
– piper după gust
– pătrunjel tocat mărunt
– 2 linguri mari de smântână

PASUL 1. Topiți untul într-un vas mai măricel. În untul respectiv căliți ciupercile 2 sau 3 minute. Nu mai mult că se arde untul. Peste ciuperci presărați făina și căliți încă 2 minute.

PASUL 2. Peste ingredientele de mai sus turnați supa de legume și laptele. Focul este mediu în acest moment. Amestecați ușurel, ușurel, iar când începe să fiabă, dați focul la minim, acoperiți cu un capac și lăsați vasul pe aragaz cam 10 – 15 minute.

PASUL 3. Opriți focul. Adăugați sucul de lămâie și smântâna și amestecați bine de tot cu ajutorul unei linguri. Nu uitați de pătrunjel! Se pune și el într-un final.

PASUL 4. Supa e cam gata.

PASUL 5. Poftă TABUnă!

NOTĂ: În cazul în care trebuie să reîncălziți supa, aveți grijă să nu ajungă la punctul de fierbere. Smântâna nu reacționează pozitiv la treaba asta!:)

ARTICOLE SIMILARE

Thalia, SUPERBĂ la 42 de ani. Uite cum arată într-o rochie mini

Alexandrina Hristov: Iubire, cer, nori și culori

realitatea

“Amanta” lui Marcel Toader: “Mi-a zis ca mariajul lui trece printr-un impas”!

S-a deschis JW Steakhouse

realitatea

Love story 16

realitatea

Freida Pinto, noua Bond girl?

realitatea

Scrie un comentariu