Tabu
PEOPLE

TOP 10 – Bărbaţi celebri care şi-au înşelat partenerele

Nu ştiu de ce, dar aventurile extraconjugale ale bărbaţilor celebri sunt ca popcornul la cinematograf. Nu e săptămână în care să nu iasă la iveală vreo “înşelăciune” care să ne lase mască. Prin prisma evenimentelor în care este implicat momentan domnul Arnold Schwarzenegger, m-am gândit să vă reamintesc câteva cazuri de adulter care au făcut istorie.

10. Peter Cook. A înşelat-o pe Christie Brinkley cu o domnişoară de doar 19 ani. Asta ar fi “ok”. Apoi a divorţat de Brinkley şi a declarat că ea e vinovată de amantlâcurile lui pentru că ea nu voia să facă sex. Urâţel moment.

09. Bill Clinton. Vă amintiţi cu toţii că lumea a vuit când legătura oral-extraconjugală a fostului preşedinte american a devenit publică. În urma scandalului, Monica Lewinsky, a devenit celebră, dar şi subiectul multor bancuri, Hillary a iertat, iar lui Bill i-a părut rău. Cine a câştigat aici? Bill am putea spune pentru că lumea ajunsese să îl compătimească deşi el fusese singurul care se simţise bine.

08. Eddie Cibrian. E căsătorit cu LeAnn Rimes. Dar aceasta, înainte de a-i fi soţie, i-a fost amantă. Scandalul a ajuns, cum nu se putea altfel pe mâna presei, iar Rimes a preferat să se certe ca la uşa Hollywood-ului cu fost nevastă a actualului ei soţ. Cu cine?? LeAnn a primit o bilă neagră la vremea respectivă, inclusiv de la fanii care încă fredonau “How Do I Live Without You?”.

07. Kobe Bryant. A fost acuzat de viol de către o tânără de 19 ani. Kobe s-a arătat extrem de mirat de aceste acuzaţii declarând că el a crezut că toată treaba fusese consensuală. Incredibilul apare abia aici. Soţia lui Kobe i-a sărit în ajutor şi a spus că sigur “fata violată” fusese  de acord! Pentru suport şi încurajări a primit un diamant de 4 milioane de dolari. Din dragoste, nu din vină!

06. Jude Law. Îl vor toate femeile. El a vrut-o, însă, pe dădaca copiilor lui. Şi a avut-o că doar e… Jude Law. Problema nasoală a rezultat din faptul că actorul era cuplat la vremea respectivă cu Sienna Miller, iar ea l-a părăsit cât ai zice “sorry”.

05. Hugh Grant. A înşelat-o pe Elizabeth Hurley cu o maşină în care se afla o prostituată şi pe langă care a trecut poliţia. Rezultatul: arest, scandal, presă, infracţiune! Elizabeth l-a iertat pe moment, dar relaţia nu a mai durat mult după aceea.

04. Jesse James. Sau, am mai putea să îl numim, cel mai urât (diateza pasivă) adulterin din Statele Unite ale Americii. Pentru că a înşelat-o pe Sandra Bullock cu o femeie pe care cei mai mulţi nu ar fi dat doi bani. El scrie (sau o fi scris deja) o carte despre toată tărăşenia ca să arate lumii că nu a fost doar vina lui. Da! Şi soarta a avut o implicaţie majoră…

03. Tiger Woods. Nu putea lipsi din acest top din simplul motiv că şi-a înşelat soţia de cele mai multe ori. Cu 120 de femei parcă. E clar pentru toată lumea că nu a fost vorba despre o problemă care ar fi putut fi rezolvată cu vorbă bună sau câteva regrete şi scuze.

02. Brad Pitt. A înşelat-o pe Jennifer Aniston cu partenera lui actuala, nimeni alta decât Angelina Jolie. Ştiaţi că sunt împreună? S-au format atunci două tabere: una care spunea că nu ar fi avut cum să-i reziste Angelinei mai ales dacă această îşi pusese în cap să îl cucerească pe Brad (şi că ei se potrivesc pentru că sunt cei mai frumoşi), iar alta care i-a condamnat pe cei doi pentru răul pe care i l-au făcut lui Jennifer.

01. Arnold Schwarzenegger. Cu dedicaţie celor care îl considerau prost pe Terminator. Ei bine, nu! El a reuşit să ascundă timp de aproape 14 ani o relaţie extraconjugală şi un copil. Asta în timp ce candida şi câştiga o funcţie publică importantă. Nimeni nu a aflat. În plus şi-a înşelat soţia cu femeia urâtă pe care o angajase chiar ea tocmai pentru a nu-l ispiti pe el. Vis!

ARTICOLE SIMILARE

Anna Lesko, rețetă specială de cozonac. Secretul cântăreței a fost dezvăluit

Andreea Damian

Megan Fox își încurajează fiul de 6 ani să poarte rochii

Andreea Damian

Lidia Buble, schimbare totală de look, după ce a dispărut două săptămâni. Nu mai este blondă!

Andreea Damian

Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic

Andreea Damian

Melissa McCarthy a slăbit 34 de kilograme cu o dietă foarte populară

Andreea Damian

Crina Matei, mămică la 50 de ani! Primele imagini de la botez

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu