Tabu
lifestyle

Ziua 3 la BCR Open Romania 2008

Am văzut cei mai frumoși pantofi roz. Erau din lac, cu tocuri înalte. Mă rog, nu i-aș fi purtat la o astfel de ocazie sportivă, dar la o petrecere disco jungle ar fi mers foarte bine.
Am vrut să o întreb pe domnișoara posesoare (care avea și curea asortată, tot din lac, și un șort foooarte short), dar s-a dus spre salonul VIP și eu mă grăbeam să ajung în tribuna stadionului central.
În schimb, am primit un cadou foarte frumos, de la o domnișoară de la Glade: O floare roz bonbon care are cea mai frumoasă față galbenă, ochi verzi și este foarte veselă.

Fluturii noștrii (i-am luat pe toți 4 cu mine, să știi), s-au îndrăgostit iremediabil și au încercat să o impresioneze aruncându-se în fileul de pe teren. Nu-ți spun ce agitație s-a produs, am crezut că vor întrerupe meciul. Dar în final s-au întors la mine în păr, (m-am coafat ca Debbie Harry) cuminți și obosiți.
Acum dorm toți, în mâneca jachetei tale gri perlat.
Te las acum, mă bucur că ai conexiune la internet (datorită domnilor delfini IT-iști), așa putem comunica mai ușor. Å¢i-a plăcut dulceața din sâmburi de lămâie? Eu am pregătit-o, după o rețetă specială primită de la Doamna Åžinșilă, de la parter. Fuuug, trebuie să mă pregătesc pentru mâine.

În jurul orei 16:30 e meci mare: Victor Hănescu joacă contra argentinianului Vassallo Arguello. Åži Adrian Cruciat contra italianului Filippo Volandi. Åži mai e un meci la dublu, dragii noștrii Florin Mergea și Horia Tecău contra Marcel Granolles (Spania) și Potito Starace (Italia). Te pup și să dormi cu vise roz!

ARTICOLE SIMILARE

Parada Femeilor Evacuate la laBomba

realitatea

Cadourile Madame Lucie, surprize delicioase de Crăciun

Cum arata o NEVASTA DE MAFIOT. Operatiile estetice au transformat-o in monstru

Madonna și Britney Spears, din nou în duet

realitatea

Ce zice tatal ALEXANDREI STAN despre bataia crunta primita de la impresar!

TOP 10 bancuri despre suspendarea lui BASESCU

Scrie un comentariu