Tabu
Image default
lifestyle

Ziua 3 la BCR Open Romania 2008

Am văzut cei mai frumoși pantofi roz. Erau din lac, cu tocuri înalte. Mă rog, nu i-aș fi purtat la o astfel de ocazie sportivă, dar la o petrecere disco jungle ar fi mers foarte bine.
Am vrut să o întreb pe domnișoara posesoare (care avea și curea asortată, tot din lac, și un șort foooarte short), dar s-a dus spre salonul VIP și eu mă grăbeam să ajung în tribuna stadionului central.
În schimb, am primit un cadou foarte frumos, de la o domnișoară de la Glade: O floare roz bonbon care are cea mai frumoasă față galbenă, ochi verzi și este foarte veselă.

Fluturii noștrii (i-am luat pe toți 4 cu mine, să știi), s-au îndrăgostit iremediabil și au încercat să o impresioneze aruncându-se în fileul de pe teren. Nu-ți spun ce agitație s-a produs, am crezut că vor întrerupe meciul. Dar în final s-au întors la mine în păr, (m-am coafat ca Debbie Harry) cuminți și obosiți.
Acum dorm toți, în mâneca jachetei tale gri perlat.
Te las acum, mă bucur că ai conexiune la internet (datorită domnilor delfini IT-iști), așa putem comunica mai ușor. Å¢i-a plăcut dulceața din sâmburi de lămâie? Eu am pregătit-o, după o rețetă specială primită de la Doamna Åžinșilă, de la parter. Fuuug, trebuie să mă pregătesc pentru mâine.

În jurul orei 16:30 e meci mare: Victor Hănescu joacă contra argentinianului Vassallo Arguello. Åži Adrian Cruciat contra italianului Filippo Volandi. Åži mai e un meci la dublu, dragii noștrii Florin Mergea și Horia Tecău contra Marcel Granolles (Spania) și Potito Starace (Italia). Te pup și să dormi cu vise roz!

ARTICOLE SIMILARE

Echipa Paralimpica a Romaniei este gata pentru Jocurile Paralimpice de la Rio

realitatea

Salmei Hayek i se pare un lucru bun că e bogată

realitatea

Infant UNO: O minune, UN suras, UN copil fericit

Cum arata iubitul Corinei, cu care artista are un copil de 4 ani!

Kate Middleton, cu bijuterii false la Jubileul Reginei. A avut cercei de 50 euro

“Credeam ca o sa mor virgina, dar lucrurile s-au schimbat”. Cum arata femeia dupa ce a slabit 70 kg

Scrie un comentariu