Tabu
lifestyle

Hilary Swank şi Jean Claude Van Damme, acuzaţi dur de Asociaţia pentru Drepturile Omului

Hilary Swank şi Jean Claude Van Damme pot face bani din aproape orice. Cele două vedete au primit onorarii consistente pentru a participa la ziua de naştere a liderului cecen, Ramzan Kadyrov.

Kadyrov nu organizaze niciun fel de petrecere de ziua lui, dar asta nu i-a împiedicat pe prietenii săi să îi dăruiască o ceremonie care a costat câteva milioane de dolari. În cadul acesteia, Van Damme a ţinut un discurs în care i-a mărturisit liderului cecen că îl iubeşte, iar Swank i-a urat acestuia “La mulţi ani!” şi a mărturisit că se bucură că a fost invitată. La petecere au mai fost invitaţi Kevin Costner, Shakira şi Eva Mendes, dar aceştia nu au putut participa din cauza unor angajamente antamate anterior.

Sumele primite de Hilary Swank şi Jean Claude Van Damme nu sunt cunoscute, dar în cadrul ceremoniei a cântat violonista britanică Vanessa Mae care a primit jumătate de milion de dolari.

Human Right Watch îl acuză pe Kadyrov că ar fi fost implicat în răpiri, tortură şi execuţii ale celor suspectaţi că ar face parte din Insurgenţa Islamistă din Cecenia. HRW cere celor două vedete să returneze toţi banii pe care i-au primit pentru participare considerînd gestul lor ca fiind unul extrem de ofensator la adresa tuturor oamenilor de pe planetă: “Le strică imaginea şi legitimează un lider brutal şi regimul acestuia!”.

Până în acest moment Swank şi Van Damme nu au venit cu niciun fel de replică.

ARTICOLE SIMILARE

NICOLETA LUCIU a cheltuit 20.000 de euro in luna de miere

Ce face tatal Angelinei Jolie in Romania?

Un weekend incendiar cu Samsung si The Mission

realitatea

Petrecere pentru Suri Cruise

realitatea

CARMEN BRUMA disputata de Mircea Badea si Turcescu

Noul clip Madonna – VIDEO

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu