Tabu
lifestyle

Nu mai e de glumă! Lindsay Lohan devastată, cu cătuşe la mâini

Lindsay Lohan riscă o nouă pedeapsă cu închisoarea, după ce justiţia americană a revocat ordinul de plasare în libertate condiţionată emis pe numele starletei americane, acuzată că a încălcat în repetate rânduri condiţiile acestui regim, a anunţat Curtea Superioară din Los Angeles.

Actriţa în vârstă de 25 de ani a fost încătuşată la tribunal miercuri, după pronunţarea revocării regimului de libertate condiţionată, şi a părăsit clădirea la puţin timp după ora 12.00 (ora locală, n.r.), după ce a plătit o cauţiune de 100.000 de dolari. O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru data de 2 noiembrie.

Judecătoarea Stephanie Sautner a spus că tânăra actriţă americană a lipsit de nouă ori de la întâlnirile pe care le avea programate la un centru social pentru femei, unde trebuia să presteze muncă în folosul comunităţii, după ce a fost condamnată, în luna mai, pentru furtul unui colier.

În cadrul condamnării ei pentru furtul unui colier, evaluat la 2.500 de dolari, Lindsay Lohan a fost condamnată la 480 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la 120 de zile de închisoare. Actriţa şi-a efectuat pedeapsa acceptând să trăiască în regim de arest la domiciliu, în urma unei înţelegeri cu procuratura americană.

Această condamnare era deja rezultatul unei alte violări a regimului de libertate condiţionată, actriţa fiind condamnată anterior pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de stupefiante

ARTICOLE SIMILARE

To read: Balciul Desertaciunilor, W.M Thackeray

Corina Bud, în piscină într-un costum de baie minuscul!

Zvonurile despre moartea lui Jackie Chan nu sunt adevărate

realitatea

Renee Zellweger se îngrașă din nou pentru Jurnalul lui Bridget Jones

realitatea

Iata de ce e Rihanna atat de frumoasa!

Minodora, de nerecunoscut. A slabit 22 de kilograme si arata grozav

1 comentariu

Scrie un comentariu