Tabu
lifestyle

GINA PISTOL s-a cuplat cu un fotbalist de la Steaua

După o relatie tumultuoasă de cinci ani cu afaceristul libanez Nicola, încheiată definitiv în această primăvară, Gina Pistol nici nu spera să-si refacă prea repede viata amoroasă. Ei bine, de o lună de zile, celebra blondă si-a recăpătat zâmbetul, iar reponsabil pentru asta este fostul stelist Mihai Rădut, care, desi se află la frageda vârstă de 22 de ani, a avut maturitatea să o seducă pe Ginuta, confrm www.cancan.ro .

În zadar a asteptat Gina Pistol, în ultimii cinci ani, să îmbrace rochia de mireasă si să-si întemeieze o familie alături de libanezul Nicola. DeŞi au avut o relatie lungă, iar sentimentele au fost puternice, nenumăratele certuri Şi despărŢiri au Şubrezit-o, iar, în primăvara acestui an, protagoniŞtii au decis să-i pună capăt o dată pentru totdeauna. Cu toate că nu au trecut decât câteva luni, iar Gina a scos din calcul o eventuală altă relaŢie amoroasă, inevitabilul s-a produs Şi inima i-a fost pusă pe jar de un tânăr fotbalist. Tânăr tare, dacă se ia în calcul faptul că este cu opt ani mai mic decât fostul “iepuraŞ Playboy”. Fericitul câŞtigător al inimii Ginei (30 de ani) este fostul stelist Mihai RăduŢ, care în momentul de faŢă este imprumutat la Pandurii Târgu Jiu. Potrivit surselor noastre, cei doi s-au apropiat în urmă cu o lună, clasic, prin intermediul prietenilor comuni, însă întâlnirile lor au fost sporadice, fotbalistul aflându-se în cantonament. Şi, cu toate acestea, lucrurile s-au legat între ei. “Da, există cineva care mă face să am fluturaŞi în stomac”, a declarat Gina Pistol pentru Kanal D în urmă cu câteva zile, însă a refuzat să dezlăie identitatea celui care i-a pus inima pe jar. AŞadar, Gina Şi Mihai sunt pe punctul de a pune bazele unei relaŢii stabile, însă, momentan, există un mic impediment – distanŢa. În timp ce blonda îŞi desfăŞoară cea mai mare parte a activităŢii în BucureŞti, fotbalistul este reŢinut la echipă, la Târgu Jiu.

‭ioana ginghina si ruxandra

RelaŢie tumultuoasă cu libanezul Nicola
Gina Pistol s-a iubit timp de cinci ani cu afaceristul de origine libaneză Nicola. Povestea lor de iubire a avut multe suiŞuri Şi coborâŞuri. Azi îŞi jurau că nu vor să mai audă unul de altul, mâine uitau tot. Au existat Şi pauze de câteva luni, timp în care amândoi au încercat să-Şi refacă viaŢa amoroasă sau măcar să se distreze puŢin, după caz. La ultima împăcare, Nicola i-a dăruit Ginei un inel cu diamant Şi, când toŢi apropiaŢii lor aŞteptau invitaŢiile la nuntă, ei Şi-au anunŢat despărŢirea definitivă. În primăvară, Gina Şi-a făcut bagajul Şi s-a mutat la mama ei în Ferentari.

S-a iubit cu Marica
Mihai RăduŢ nu este singurul fotbalist din viaŢa Ginei Pistol. În vara lui 2009, în timpul uneia dintre despărŢirile de libanezul Nicola, blonda s-a cuplat cu Ciprian Marica. DeŞi ea declara la acea vreme că îl iubeŞte sincer, relaŢia lor nu a durat decât câteva luni. La scurt timp după separare, Gina s-a întors la Nicola.

ARTICOLE SIMILARE

Starea lui Michael în momentul morții: 51 de kilograme, fără păr, cu stomacul plin de medicamente și corpul ciuruit de injecții

realitatea

Gisele Bundchen sexy în Harper’s Bazaar

realitatea

Ghici cine semnează autografe

realitatea

Inna, fara chiloti in Sarajevo! (FOTO si VIDEO)

realitatea

Stephen Gately de la Boyzone a decedat din cauze naturale, potrivit rezultatelor autopsiei

realitatea

“Mentalistul” GOG – pacaleala de la MARUTA / Galerie FOTO

1 comentariu

Scrie un comentariu