Tabu
PEOPLE

Vedete care au vrut sa se sinucida si n-au reusit! De la Liz Taylor la Adrian Nastase

De la Liz Taylor la Britney Spears, lumea show-bizului a fost mai mereu bulversată de încercările disperate ale starurilor de a-şi încheia socotelile cu viaţa, constata Libertatea. Astfel, despre fostul prim-ministru Adrian Năstase, care a încercat să se împuşte acum două săptâmâni, după ce a fost condamnat la 2 ani de închisoare în dosarul ”Trofeul calităţii”, se poate spune că a fost eroul unei sinucideri ratate, în stilul ”Hollywood”.

Elizabeth Taylor

În februarie 1962, aflată în plină glorie, cu un an înainte de premiera filmului ”Cleopatra”, celebra actriţă americană a încercat să-şi ia viaţa cu o supradoză de Seconal. Liz avea 30 de ani, se afla la al patrulea mariaj, şi avea să declare că a vrut să evadeze din această lume. A trecut cu bine peste acest moment, adăugându-şi încă patru căsnicii la activ, din care două cu Richard Burton. A murit în 2011, la 79 de ani.

Clark Gable

Starul din ”Pe aripile vântului” a vrut să se sinucidă în 1942, la scurt timp după ce Carol Lombard, a treia sa soţie, murise într-un accident aviatic. Gable s-a urcat pe o motocicletă şi a gonit ca un nebun, în speranţa că se va strivi de un zid sau va fi lovit de o maşină. Nu s-a întâmplat nimic, dar, ca să uite de tragedie, Clark Gable s-a înrolat în armată.

Brigitte Bardot

Sex-simbolul anilor 60 a avut mai multe tentative de sinucidere, încă de când era adolescentă. La 26 de ani, actriţa franceză a luat un pumn de pastile de dormit şi şi-a tăiat venele, dar a supravieţuit. ”Am luat pastile pentru că nu am vrut să mă arunc de la balcon şi să fiu fotografiată moartă, pe trotuar”, a mărturisit Bardot, care astăzi are 77 de ani.

Halle Berry

Actriţa recompensată cu premiul Oscar în 2001 pentru rolul din filmul ”Monster ball” a încercat să se sinucidă în 1997. Berry tocmai se despărţise de soţul său, jucătorul de baseball David Justice, nu a făcut faţă momentului, a intrat în depresie şi a vrut să se intoxice cu monoxid de carbon. A supravieţuit şi peste 4 ani a luat Oscarul.

Elton John

La finalul anilor 60, legendarul cântăreţ britanic era însurat cu secretara sa. Homosexual convins, Elton era frustrat că nu-şi putea declara deschis orientarea sexuală şi a vrut să se sinucidă. Şi-a băgat capul în cuptorul aragazului, a dat drumul la gaze, dar a fost descoperit de prietenul său, Bernie Taupin, care l-a salvat. La scurt timp, cei doi au scris împreună piesa ”Someone saved my life tonight”. Astăzi, Sir Elton este însurat cu un bărbat, David Furnish.

Eminem

Cântăreţul de hip-hop a luat o supradoză de Tylenol în 1996, după ce iubita lui, Kim, l-a ameninţat că nu-l va mai lăsa să-şi vadă copilul pe care îl aveau împreună. Eminem a supravieţuit, iar patru ani mai târziu i-a salvat viaţa lui Kim, care îşi tăiase venele.

Britney Spears

Starul muzicii pop a intrat în depresie în 2006, după ce a născut al doilea copil şi a început să aibă probleme în căsnicie. Disperată, Britney a încercat să se sinucidă de două ori: la prima tentativă s-a aruncat în faţa unei maşini care a frânat în ultima clipă, apoi a luat o supradoză de Xanax.

Năstase, pe urmele unui actor din Seinfeld

Fostul prim-ministru al României a vrut să-şi ia viaţa, pe 20 iunie, cu ajutorul unui pistol ”Smith & Wesson”, dar a scăpat doar cu răni uşoare în zona gâtului. Cu câteva luni înainte, în februarie, actorul american Daniel von Bargen, cunoscut pentru apariţiile sale în serialul ”Seinfeld”, şi-a tras un glonţ în cap şi, miraculos, a supravieţuit.

Von Bargen, distribuit în filme ca ”Basic instinct”, ”Robocop”, ”Soldatul universal” sau ”Philadelphia”, dar devenit popular pentru rolul ”Mr. Kruger” din serialul de comedie ”Seinfeld”, a încercat să se sinucidă pe 20 februarie 2012, în casa sa din Montgomery, statul american Ohio.

Actorul, în vârstă de 62 de ani, are un picior amputat din cauza unui diabet, iar doctorii îl anunţaseră că trebuie să îi mai taie nişte degete de la celălalt picior. Disperat că operaţiile nu se mai termină, Von Bargen a scos din sertarul biroului său un pistol Colt 38, l-a pus la tâmplă şi a tras. Uluitor, a supravieţuit şi a sunat la poliţie să anunţe că s-a rănit. Incapabil să-şi deschidă ochii şi să se mişte, Von Bergen a stat la telefon până când medicii şi poliţiştii au ajuns la el în casă. Actorul a fost transportat la spital, unde a fost stabilizat.

ARTICOLE SIMILARE

Geanina din „Las Fierbinţi” s-a măritat cu iubitul austriac. Anca Dumitra, apariție îndrăzneață la starea civilă

Andreea Damian

Cine e Adrian Stoica, românul care a câștigat „America’s Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

Andreea Damian

Olena Kurilo, ucraineanca al cărei chip însângerat a făcut înconjurul lumii

Andreea Damian

Dani Oțil cu iubita într-o vacanță romantică

Tabu Tabu

Dana Rogoz și Radu Dragomir, din nou nominalizați pentru “Mo”

Tabu Tabu

Ileana Lazariuc și nepoții lui Ion Țiriac s-au mutat din România. Unde locuiește acum

Andreea Damian

Scrie un comentariu