Tabu
lifestyle

ARNOLD se pupa cu o fata mai tanara cu 39 de ani! FOTO

Fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold  Schwarzenegger, pare că s-a împăcat cu ideea că fosta soţie nu îl va ierta, aşa  că el şi-a îndreptat atenţie spre o persoană mai înţelegătoare.

Aceasta s-a întâmplat să o găsească în persoana unei tinere de 25 de ani, cu  care  Arnold Schwarzenegger s-a distrat la un eveniment monden. Cei doi  luau parte la o petrecere în restaurantul Bagatelle din West Hollywood, iar pe  parcursul serii nu s-au dezlipit unul de altul, sărutându-se pasional în mai  multe rânduri.

Arnold, modelul de MASCULINITATE, nu e prea  DOTAT…

Cu toate că domnişoara a fost descrisă ca fiind “o tipă slăbuţă, cu un aspect  hippie”, ea este, totuşi, un pas înainte, dacă ne gândim că fostul guvernator a  avut o relaţie cu menajera, care i-a dăruit şi un copil, acesta fiind şi motivul  despărţirii de soţia lui, Maria Shriver.

De-aia a înșelat-o? Fosta nevastă a lui Arnold  Schwarzenegger, plină de celulită și îi atârnă pielea| FOTO

Aşteptat de ziarişti la ieşirea din restaurant, Arnold Schwarzeneggernu a  dorit să comenteze, mai ales că el este încă în plin proces de divorţ.

Starul francizei “Terminator” şi Maria Shriver s-au despărţit în luna mai  2011, după o căsnicie care a durat 25 de ani, dar au decis să petreacă Crăciunul  ca o familie unită, alături de cei patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de  22 de ani, Christina, în vârstă de 20 de ani, Patrick, în vârstă de 18 ani şi  Christopher, în vârstă de 14 ani.


Mai mult: Arnold Schwarzenegger, surprins în timp ce se săruta cu o tinerică. Iubita este cu 39 de ani mai tânără! – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

10 vedete care au cauzat scandaluri în avion

realitatea

Todo por el amor

realitatea

Madonna în conflict cu Gwyneth Paltrow

realitatea

Marți, 13, NexT alungă ceasurile rele

realitatea

Made in Romania la Galeria Dalles

realitatea

Cum se simte Bucurestiul într-o zi: Doi

realitatea

Scrie un comentariu