Home > Fără categorie > ARNOLD se pupa cu o fata mai tanara cu 39 de ani! FOTO

ARNOLD se pupa cu o fata mai tanara cu 39 de ani! FOTO

Fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold  Schwarzenegger, pare că s-a împăcat cu ideea că fosta soţie nu îl va ierta, aşa  că el şi-a îndreptat atenţie spre o persoană mai înţelegătoare.

Aceasta s-a întâmplat să o găsească în persoana unei tinere de 25 de ani, cu  care  Arnold Schwarzenegger s-a distrat la un eveniment monden. Cei doi  luau parte la o petrecere în restaurantul Bagatelle din West Hollywood, iar pe  parcursul serii nu s-au dezlipit unul de altul, sărutându-se pasional în mai  multe rânduri.

Arnold, modelul de MASCULINITATE, nu e prea  DOTAT…

Cu toate că domnişoara a fost descrisă ca fiind “o tipă slăbuţă, cu un aspect  hippie”, ea este, totuşi, un pas înainte, dacă ne gândim că fostul guvernator a  avut o relaţie cu menajera, care i-a dăruit şi un copil, acesta fiind şi motivul  despărţirii de soţia lui, Maria Shriver.

De-aia a înșelat-o? Fosta nevastă a lui Arnold  Schwarzenegger, plină de celulită și îi atârnă pielea| FOTO

Aşteptat de ziarişti la ieşirea din restaurant, Arnold Schwarzeneggernu a  dorit să comenteze, mai ales că el este încă în plin proces de divorţ.

Starul francizei “Terminator” şi Maria Shriver s-au despărţit în luna mai  2011, după o căsnicie care a durat 25 de ani, dar au decis să petreacă Crăciunul  ca o familie unită, alături de cei patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de  22 de ani, Christina, în vârstă de 20 de ani, Patrick, în vârstă de 18 ani şi  Christopher, în vârstă de 14 ani.


Mai mult: Arnold Schwarzenegger, surprins în timp ce se săruta cu o tinerică. Iubita este cu 39 de ani mai tânără! – Vedete de la ei | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

ARNOLD se pupa cu o fata mai tanara cu 39 de ani! FOTO

by   1 min
0