Tabu
lifestyle

Nuntă regală în Luxemburg: Ducele moştenitor s-a căsătorit religios!

Guillaume, marele duce moştenitor al Luxemburgului s-a căsătorit religios, sâmbătă, cu logodnica lui, contesa belgiană Stéphanie de Lannoy, la o zi după ceremonia civilă.

Ceremonia religioasă catolică, susţinută în limbile franceză şi engleză de arhiepiscopul de Luxemburg Jean-Claude Hollerich, a debutat în jurul orei 09.00 GMT, la catedrala Notre-Dame din capitala acestui ducat.
Contesa Stéphanie de Lannoy, în vârstă de 28 de ani, şi-a făcut intrarea în catedrală la braţul fratelui ei cel mare, Jehan. Mireasa a purtat o rochie creată de designerul Elie Saab, din dantelă de culoarea fildeşului cu broderii din fire de argint, şi un voal din mătase albă decorat cu o broderie asemănătoare.

Marele duce moştenitor Guillaume, care va împlini în curând vârsta de 31 de ani, a purtat la ceremonia religioasă tot o uniformă militară şi a intrat în catedrală la braţul mamei sale, marea ducesă Maria-Teresa, care a purtat o rochie roz

Numeroşi prinţi şi prinţese au fost  invitaţi: prinţul Frederik şi prinţesa Mary din Danemarca, prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei şi prinţul Daniel, prinţul Felipe de Asturia şi prinţesa Letizia, prinţul moştenitor al Olandei Willem-Alexander şi soţia lui, prinţesa Maxima.
Familia Regală a României a fost reprezentată de principesa Margareta şi principele Radu, care participă la căsătoria regală de la Luxemburg, la invitaţia marelui duce şi marei ducese de Luxemburg.

ARTICOLE SIMILARE

“Ucideți cîinii vagabonzi! Sau luați-i acasă!-

realitatea

Adam Levine o apara pe Christina Aguilera cea grasa

realitatea

Soțul lui Katherine Heigl e speriat de aceasta

realitatea

Jennifer Aniston a fost PĂRĂSITĂ de logodnic, deşi este ÎNSĂRCINATĂ!

Antonio Banderas, rușinat de scenele de sex

realitatea

Cristi Enache de la Directia 5 se casatoreste. Vezi cum arata iubita lui!

Scrie un comentariu