Tabu
lifestyle

ANASTASIA SOARE insensibila: Sotul Reginei Sprancenelor s-a SINUCIS! Ce (n-)a facut ANASTASIA!


Victor Soare, fostul sot al Reginei sprancenelor, s-a sinucis la sfarsitul saptamanii trecute, in locuinta sa din Constanta.
Potrivit apropiatilor, acesta a luat o supradoza din medcamentele pe care si le cumparase cu cateva ore inainte de la o farmacie din zona. Barbatul a fost inmormantat duminica, iar ceremonia a fost foarte restransa.Principala absenta a fost chiar cea alaturi de care si-a petrecut toata tineretea, fosta sotie, celebra stilista a starurilor de la Los Angeles, Anastasia Soare.
Desi au fost impreuna atatia ani, in anii ’80-’90, stilista nu si-a gasit timp sa-i fie alaturi pe ultimul drum. Ea nu a putut sa ajunga din SUA pentru inmormantare. In schimb, la capataiul fostului comandant de nava s-a aflat fiica pe care acesta o avea impreuna cu Anastasia Soare.
Potrivit apropiatilor, Victor Soare era foarte deprimat in ultima perioada si obisnuia sa consume multe pastile. De altfel, chiar o supradoza de medicamente se pare ca a fost cauza mortii sale, multi dintre cei care l-au cunoscut spunand ca acesta a incercat sa se sinucida.
Victor Soare impreuna cu Anastasia au fugit in 1987 din Romania, stabilindu-se in SUA. Pe vremea aceea, el era comandant de nava in Constanta, insa la presiunile Anastasiei, care isi dorea mult mai mult de la viata, au plecat impreuna cu fiica lor din tara.Pentru a fi alaturi de sotia sa, Victor Soare a renuntat atunci la cariera pe care o avea in marina.
Succesul nu i-a zambit de la inceput Anastaisiei Soare in tara tuturor posibilitatilor, iar pentru a avea bani ca sa-si implineasca visul, acela de fi cosmeticiana, Victor Soare a ajuns sa munceasca inclusiv ca taximetrist.
Dupa un timp, Anastasia Soare a inceput sa-si faca un nume in domeniul in care ulterior s-a consacrat ca “Regina sprancenelor”, dar relatia dintre cei doi soti s-a deteriorat, iar ea a decisa sa divorteze.
Ramas fara niciun ban si fara familie, fostul comandant de nava s-a intors la Constanta, unde a dus o viata modesta si chinuita. In ciuda insistentelor sale, relatia cu Anastasia Soare nu s-a mai reinnodat niciodata. Mai mult, chiar, potrivit apropiatilor, celebra cosmeticiana nu l-a ajutat cu bani desi acesta avea o pensie mizera si ar fi avut mare nevoie.
De partea cealalta, “Regina sprancenelor” a povestit pentru emisiunea “Happy Hour” motivele pentru care a divortat de sotul ei, Victor, insistand pe alte cauze decat cele despre care vorbesc apropiatii fostului cuplu, conform www.cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

DIETA Iuliana Luciu. A mâncat 20 de zile doar cereale!

Ce nu știați despre Angelina Jolie…

realitatea

SATC va reveni pe marile ecrane

realitatea

Nicole Kidman: “Copilul meu nu e de vânzare”

realitatea

Alvaro Siza la MNAC

realitatea

Sienna Miller: nu din prima seară

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu