Tabu
lifestyle

Oana Frigescu, fortata sa plece din cauza unei alte femei?

Nu a fost considerata una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri, insa plecarea ei de la Antena 1 a creat mare valva. Desi ea si-a dat demisia, se pare ca bruneta a fost fortata sa ia aceasta hotarare, pentru a nu ajunge sa fie data afara.

Oana Frigescu este devastata de cateva zile, de cand a parasit pupitrul Observatorului. Desi si-a dat demisia, prezentatoarea a plans in hohote la ultima editie de stiri pe care a prezentat-o, vineri, acest gest tradand clar faptul ca ea nu si-a dorit sub nici o forma sa plece de la Antena 1.
Potrivit cancan.ro, se pare ca Oana Frigescu a fost obligata sa-si dea demisia, intrucat, in caz contrar, mai-marii postului s-ar fi vazut nevoiti sa o dea afara.
Mai mult, potrivit acelorasi surse, se pare ca plecarea Oanei a insemnat angajarea unei alte stiriste, respectiv Olivia Paunescu, fost reporter la PRO TV si fost prezentator la postul Digi 24. Momentan, nu se stie daca Olivia va prelua exact postul lasat liber de Oana Frigescu sau daca va urma sa fie distribuita catre un alt jurnal.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey, dragoste la malul mării – FOTO

realitatea

J Lo nu vrea ca Marc Antony să o vadă când face sex

realitatea

Autor, târg de bijuterie contemporană

realitatea

De ce a acceptat sa se casatoreasca Monica Gabor cu Irinel: “A fost cea mai mare greseala”

Starbucks a ajuns și în Piața Victoriei!

realitatea

Romania, pe HARTA SANILOR. Femeile noastre, la mijlocul clasamentului mondial

Scrie un comentariu