Tabu
lifestyle

Cătălin Botezatu și-a INJECTAT SÂNGE ÎN FAȚĂ, în direct, la TV

Designerul Cătălin Botezatu și-a injectat propriul sânge în față, în direct, în emisiunea “Draga mea prietenă”, de la Kanal D.

Creatorul de modă urmează un tratament revoluționar anti-îmbătrânire, numit și terapia Dracula, care constă în injectarea propriului sânge în față.

Medicul extrage o cantitate de sânge din organismul pacientului, după care, cu ajutorul unui aparat special, se extrag toxinele din sânge și se adaugă un supliment de substanțe antioxidante și aminoacizi care ajută la regenerarea pielii. Ulterior, sângele îmbunătățit cu substanțe nutritive este reinjectat în pielea de pe față sau în zona gâtului, în funcție de cerințele pacientului.

“Am testat pe propria-mi piele cu succes, acum 3 luni, acest tratament. Necesită mai multe ședințe și mă simt foarte bine, pielea are o altă elasticitate, o altă luminozitate. Acest tratament este special pentru că face o epurare, o detoxifiere a pielii”, a spus Bote la “Draga mea prietenă”, precizând că tratamentul nu este scump, costurile ridicându-se la câteva sute de euro.

ARTICOLE SIMILARE

VALERIE BERTINELLI a slabit 23 kg facand sex! FOTO in bikini, la 49 ani, cu VALERIE BERTINELLI

realitatea

Cum arata CLEOPATRA STRATAN azi! FOTO!

CULINAR TABU:Supă de mazăre cu parmezan

realitatea

Mariana Mihuț

realitatea

Lady GaGa, mai infulentă în modă decât Anna Wintour

realitatea

Romeo și Julieta în Herăstrău, duminică, 6 septembrie

realitatea

Scrie un comentariu