Tabu
lifestyle

Jack Osbourne, tratament cu celule stem pentru boala sa cumplită!

Jack Osbourne, fiul celebrului cântăreţ rock Ozzy Osbourne, a semnat un acord pentru a urma un tratament cu celule stem în Germania, sperând că astfel va putea să oprească evoluţia bolii de care suferă – scleroză multiplă în plăci – dar şi să ajute cercetarea medicală.

“Voi fi supus unui tratament cu celule stem”, a anunţat starul de televiziune. Acesta urmează să plece cu avionul de la Los Angeles în Europa, pentru a fi supus tratamentului considerat destul de controversat în Statele Unite.

Osbourne a făcut publică starea sa de sănătate pe 12 iunie 2012, a declarat pentru Access Hollywood Live: “Va trebui să merg într-o altă ţară să urmez acest tratament pentru că aici, în America, sunt destul de multe restricţii în privinţa asta, deoarece toată lumea crede că realitatea e alta; aşa că voi pleca în Germania în câteva săptămâni pentru a-mi rezolva nişte probleme. Ei, (medicii – n.r) clonează celule stem din propriul tău sânge, pe care, apoi, ţi le injectează înapoi, sperând că vor reface celulele şi nervii afectaţi”.

ARTICOLE SIMILARE

VUNK si TABU iti ofera invitatii “La Inaltime”

Eva Longoria încinge spiritele

realitatea

Gerald Schweighofer: -Facem ce putem pentru a supravietui-

realitatea

George Clooney, audiat în dosarul Berlusconi

realitatea

Soc! CEZAR OUATU atacat de Angela Gheorghiu inaintea finalei Eurovision!

VIDEO: Cele mai tari 50 virale din 2012 feat. GANGNAM STYLE

Scrie un comentariu