Tabu
FASHION

OANA ZAVORANU s-a ingrasat senzual!

Oana Zavoranu le urmeaza pe Monica Gabor, Andreea Bănică, Daniela Crudu sau Simona Pătruleasa, devenind imaginea unui brand vestimentar. Oana Zăvoranu a semnat de curând un contract cu reprezentanţii unei cunoscute firme, exact când şi-a schimbat look-ul, chiar ingrasandu-se un pic si capatand forme apetisante.
Blondă şi cu extensii, vedeta a realizat un pictorial de zile mari alături de o echipă de profesionişti, purtând ţinute pe gustul ei. Într-o postare pe pagina ei de socializare, Zăvoranu le împărtăşeşte fanilor entuziasmul legat de încheierea acestui contract.
Aceasta a scris că este foarte încântată de colaborarea cu respectiva firmă şi că hainele “se potrivesc ca stil, ţinută, alură şi concept întru totul”. Shootingul a durat 12 ore, de la prânz până spre miezul nopţii, iar reprezentanții firmei au fost încântaţi de prestaţia fostei soţii a lui Pepe, conform Click.ro.
“N-a avut fiţe, s-a comportat superprofi, deşi a trebuit să schimbe peste 30-35 de ţinute”. Cu această ocazie, dar şi a zilei de 1 Martie, a avut loc şi o prezentare de modă în club Princess, unde Oana a făcut furori defilând pe podium.

ARTICOLE SIMILARE

Geanta Karl Lagerfeld

realitatea

Louis Vuitton, monograme personalizate

realitatea

Vanessa Paradis, primele imagini ale campaniei Chanel, ,,prefall collection-™-™

realitatea

Cosmetice de la Betsey Johnson

realitatea

Kate Moss are statuie din aur

realitatea

Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian

Andreea Damian

Scrie un comentariu