Tabu
CULTURE

CRUDUTA o inlocuieste pe ROXANA VANCEA la matinal!

Razvan si Dani au anuntat, in mod oficial, ca Roxana Vancea a plecat de la Neatza. Dupa spusele lui Dani, ea a primit o oferta de la departamentul de stiri.
“Roxana a facut upgrade. A primit o oferta interesanta de la colegii seriosi de la stiri. Probabil va lucra pe sectiunea meteo sau sport. In sfarsit va fi si ea un om mare”, a spus Dani.
Cei doi matinali i-au transmis multumiri Roxanei, care a fost alaturi de ei timp de doi ani.
“Noi mai incheiem un capitol, mai povestim de bine de o vecina. Trebuia sa ii multumim mult, in primul rand ca nu a intarziat niciodata la birou. A fost un coleg super serios. Roxana ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie si nu a lipsit niciodata”, a mai spus Otil.
In martie 2011, Roxana Vancea a participat la concursul organizat de Razvan si Dani, care se aflau in cautarea unei noi vecine care sa o inlocuiasca pe Daniela Crudu. Vancea i-a cucerit cu formele sale de invidiat, dar si cu atitudinea si sarmul ei. Iata prima aparitie a Roxanei la Neatza!
Intre timp, Daniela Crudu a plecat si ea de la Un Show Pacatos si, cel mai probabil, se va reintoarce la emisiunea de dimineata.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai ca plasa ta de panza e plina de bacterii?

realitatea

NOUL PAPA vine din Argentina – JORGE MARIO BERGOGLIO

JR a plecat definitiv dupa JOCK si MISS ELIE! A murit LARRY HAGMAN

Se deschide noua stagiune la Teatrul Naţional din Bucureşti

Andreea Damian

Love Me Forever by BIEN SAVVY la Mariage Fest

Recenzie: Prietena mea genială la final, tu cine ești, Lila sau Lenu?

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu