Tabu
lifestyle

Castiga un pachet de 3 carti

Pentru cei care au resimtit lipsa unei lecturi in ultima perioada avem un nou concurs al carui premiu este un pachet de trei carti.

Asa cum obisnuim sa le alegem si acestea trei ating teme diferite, astfel incat sa impace gusturile, curiozitati si nevoi cat mai diverse. De acceasta, cele trei titluri sunt:

1) Ella , de Angela Becerra

“Dupa ce a suferit un grav accident, Ella a incetat sa mai scrie. Simtindu-se infranta si pierduta, pleaca la Florenta in cautarea povestii pe care i-o spusese tatal ei, poveste pe care a vrut sa o transforme intr-un roman. In dorinţa de a simti că traieste din nou, a creat un personaj tacut si enigmatic, La Donna di Lacrima. Aceasta este vizitata in splendida ei casa de pe Via Ghibellina de barbati care si-au distrus viata si care ii adora trupul si confortul pe care i-l ofera. Nici unul nu ghiceste ca Ella e o scriitoare trista si singuratica care reconditioneaza carti si ca in fiecare seara, la ora 7, hoinareste prin librariile de pe Mercato Nuovo, unde un alt suflet, un vanzator singuratic si misterios, o asteapta. O profunda si miscatoare poveste de dragoste, coplesitoare prin senzualitate si erotism, care exploreaza profunzimile singuratatii, zadarniciei vietii.” (site-ul Editurii RAO )

2) Vanturile de la Marble Arch, de Connie Willis

Condeiul dezinvolt, pentru care satira si ironia sunt blande numai in aparenta, te indeamna sa intorci pagina si sa aluneci cand in Cretacicul tarziu, cand in Londra celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand pur si simplu in cosmos.

Connie Willis scrie atat de bine, incat pana si cei care nu sunt amatori de SF vor gasi puncte de interes in textele ei. Asta pentru ca sunt incitante, spirituale si mai ales delicios de provocatoare.” (site-ul Editurii Nemira)

3) Arta mentinerii casniciei, Sylvia R. Karasu si T. Byram Karasu

“Arta mentinerii casniciei” este o carte despre viata conjugala care incepe odata cu incheierea nuntii, despre diferentele psihologice si biologice dintre barbati si femei, care fac casatoria atat de solicitanta. Cine nu doreste sa afle cauzele pentru care pasiunea e in pericol sa paleasca in decursul casatoriei, felul cum hormonii exacerbeaza comportamentul si cum mintea noastra ne zapaceste uneori?” (site-ul Editurii Trei)

Concursul se desfasoara intre 22 si 29 aprilie, iar pentru a castiga acest pachet de carti va provocam sa ne spuneti care credeti ca este secretul unei casnicii fericite. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti din totalul comentariilor primite.

Mult succes!

Am incheiat concursul iar castigatorul este Lazar Adrian. Felicitari!

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie, bătălie cu Megan Fox

realitatea

Vremea decontului

realitatea

Smiley are o noua iubita?

Lady GaGa și Britney Spears cântă împreună

realitatea

Fosta asistenta de la CAPATOS se prostitueaza in Italia?

Ghici cine…

realitatea

144 comentarii

Scrie un comentariu