Tabu
lifestyle

FOTO de la nunta lui Catarama cu Adina Alberts

Viorel Cataramă s-a căsătorit, ieri, cu Adina Alberts, medic estetician. Evenimentul fastuos a avut loc la reşedinţa din Snagov a omului de afaceri. Adina Alberts a fost îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, cu o trenă scurtă, comandată de la Londra. Cei doi au s-au cununat la Mănăstirea de pe Lacul Snagov

Cei peste 100 de invitaţi s-au putut delecta cu un meniu din care n-au lipsit fructele de mare, mielul pregătit în stil franţuzesc, brânzeturi, preparatele teradiţionale româneşti şi diverse feluri de vinuri fine, chiar din colecţia impresionantă a mirelui.

Noaptea a fost presărată cu mai multe moment surpriză, printre acestea fiind cele susţinute de Corul Operei Române şi de Loredana.

Viorel Cataramă a ştiut din primele clipe că Adina este aleasa şi, prin urmare, cererea în căsătorie a venit la numai două luni de la începutul relaţiei. Cu toate acestea, cei doi n-au vrut să grăbească lucrurile, tocmai pentru că niciunul nu se află la prima căsnicie aşa că au ajuns în faţa ofiţerului stării civile după trei ani.

Mai mult: PRIMELE IMAGINI de la NUNTA LUI VIOREL CATARAMĂ. Iată CE FRUMOASĂ A FOST MIREASA ADINA ALBERTS! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Sarah Jessica Parker la filmări pentru Sex and The City 2 – Vezi Poza

realitatea

Concert Robert Turcescu&Casa Presei

Brad Pitt își scoate fiicele-n oraș

realitatea

EA este noua iubita a lui Connect-R!

Katy Perry: Mai bine mor, decât să renunț la sex

realitatea

CALATORIA, Premiera dupa Pescarusul Jonathan Livingstone

realitatea

Scrie un comentariu