Tabu
Image default
lifestyle

Concert Robert Turcescu&Casa Presei

De 1 Martie, Robert Turcescu si Casa Presei sarbatoresc sosirea primaverii si ofera tuturor iubitorilor de spectacole live cel mai frumos martisor: muzica buna, compozitii originale si o atmosfera calduroasa.

Trupa “Casa Presei” a fost infiintata la inceputul anului 2010 si este formata din Robert Turcescu, voce, chitara; Gabriel Basarabescu, clape, voce; George Vila, chitara, voce; Radu Cartianu, bass: Alina Crisan, saxofon, percutie, voce; Dan Teodorescu, tobe.

Recent, Robert Turcescu si Casa Presei au lansat si un prim single, intitulat “Ce-mi pasa mie”, in cadrul emisiunii “Cronica Carcotasilor”.

Toti iubitorii muzicii live sunt asteptati Joi, in Joy Pub (Str. George Enescu 25), de la ora 23:00 pentru un show format exclusiv din compozitii proprii pline de originalitate, intrepretate intr-un stil propriu, marca Robert Turcescu si Casa Presei.

Robert Turcescu si band-ul sau – Casa Presei, vor sustine un concert in clubul Joy Pub (Str. George Enescu 25), joi, 1 martie 2012, de la ora 23:00.

ARTICOLE SIMILARE

CULINAR TABU: Pui sudafrican

realitatea

Uite cum arata Delia, Iuliana Marciuc sau Anda Adam FARA MACHIAJ!

Muzeul benzii desenate la Bucureşti

realitatea

Programul Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”

“RETRO SHOW” cu Claudiu Mirică și “Retro Girls” la Băneasa Shopping City

realitatea

Anca Neacsu se rasfata in luna de miere

Scrie un comentariu