Home > Agenda > Concert Robert Turcescu&Casa Presei

Concert Robert Turcescu&Casa Presei

De 1 Martie, Robert Turcescu si Casa Presei sarbatoresc sosirea primaverii si ofera tuturor iubitorilor de spectacole live cel mai frumos martisor: muzica buna, compozitii originale si o atmosfera calduroasa.

Trupa “Casa Presei” a fost infiintata la inceputul anului 2010 si este formata din Robert Turcescu, voce, chitara; Gabriel Basarabescu, clape, voce; George Vila, chitara, voce; Radu Cartianu, bass: Alina Crisan, saxofon, percutie, voce; Dan Teodorescu, tobe.

Recent, Robert Turcescu si Casa Presei au lansat si un prim single, intitulat “Ce-mi pasa mie”, in cadrul emisiunii “Cronica Carcotasilor”.

Toti iubitorii muzicii live sunt asteptati Joi, in Joy Pub (Str. George Enescu 25), de la ora 23:00 pentru un show format exclusiv din compozitii proprii pline de originalitate, intrepretate intr-un stil propriu, marca Robert Turcescu si Casa Presei.

Robert Turcescu si band-ul sau – Casa Presei, vor sustine un concert in clubul Joy Pub (Str. George Enescu 25), joi, 1 martie 2012, de la ora 23:00.

Articole asemanatoare
ROBERT TURCESCU revine la TV! Ce emisiune va realiza “ofiterul acoperit”!
ION CRISTOIU si RADU BANCIU comenteaza (auto)sacrificarea lui ROBERT TURCESCU
Cum a aratat mireasa lui TURCESCU la biserica!
TURCESCU se insoara tot cu OANA!

Comenteaza acest articol

Concert Robert Turcescu&Casa Presei

by   <1 min
0