Tabu
lifestyle

ANDREEA MARIN – impacare cu STEFAN BANICA JR?

Prezentă în weekendul trecut în Turcia într-un miniturneu de schimb de experienţă cu ziariştii turci, Andreea Marin (37 de ani) a profitat de ocazie pentru a-şi reface stocul de plante medicinale. Vedeta s-a întors de la Istanbul cu mai multe ceaiuri, dar şi cu… gânduri de împăcare cu soţul ei, Ştefan Bănică jr.
Andreea Marin s-a întors din Turcia cu desaga plină nu doar de daruri pentru cei dragi, ci şi cu mici cumpărături pentru sufletul ei. Fosta Zână şi-a luat din bazarul din Istanbul 10 pungi de “ceaiuri din plante de iarnă”. Este vorba despre un amestec din margarete şi flori de muşeţel, pe care Zâna îl bea la recomandarea medicilor de la clinica Acibadem, cei care, de altfel, au ajutat-o pe vedeta noastră să scape de durerile la coloană.
Astfel, Andreea a ajuns să bea zilnic patru căni de ceai făcut din această combinaţie de plante, care promite relaxare, combaterea crampelor musculare şi are proprietăţi antibacteriene. Ieri, la sosirea în ţară, Andreea a aruncat bomba: “Eu şi Ştefan suntem într-o relaţie bună. Ne înţelegem mai bine ca înainte. Există şi posibilitatea unei împăcări, dar vreau să las lucrurile să vină de la sine”.

Mai mult: Andreea Marin a aruncat bomba: “Există posibilitatea unei împăcări între mine şi Ştefan” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Amy Winehouse se iubește cu un barman

realitatea

50 Cent implicat într-un accident de maşină

Anca Dămăcuș: “nu visez să ajung o stea”

realitatea

Monica Iagăr dă de pâmânt cu Inna! “Opriţi-o din cântat, vă rog din suflet! Mă dor urechile” (VIDEO)

30 milioane de euro? VEDETE jefuite de un broker: Tudor Chirila, Dan Negru, Andreea Raicu

Art: PartTwo Vault

realitatea

Scrie un comentariu