Tabu
lifestyle

CATALIN CRISAN sufera dupa copiii sai!

După divorţul de fosta sa soţie, Lucia Bubulac, solistul Cătălin Crişan şi-a refăcut viaţa alături de Alina Cupşa, de profesie medic dermatolog. Cei doi au devenit, în luna decembrie a anului trecut, părinţii unei superbe fetiţe, însă fericirea lor a fost umbrită de comportamentul neaşteptat al copiilor artistului din prima căsătorie.

Dacă solistul spera ca Raris şi Daria să fie încântaţi că mai au o surioară, lucrurile stau exact pe dos. Micuţii au refuzat cu îndârjire invitaţia la botezul surioarei lor, Lara Maria, şi nici că i-au mai călcat lui Cătălin pragul casei.

Fosta soţie se amuză de situaţie

“Am încercat să stau de vorbă cu cei mici şi să le explic că nu au voie să-şi judece părinţii. Din păcate, de ceva timp, nu au vrut să-mi mai răspundă nici la telefon şi nici să vină în vizită. Eu îi iubesc pe toţi trei în aceeaşi măsură şi sunt convins că Raris şi Daria nu au nici o vină. Probabil, odată cu înaintarea în vârstă, îşi vor da seama că au greşit şi vor deveni mai înţelegători”, ne-a declarat Cătălin Crişan.

Contactată telefonic de reporterii ziarului Libertatea, Lucia Bubulac (foto) nu părea deloc străină de subiect, dimpotrivă, chiar a izbucnit în râs când a auzit povestea: “Nu vreau să comentez nimic, nu mă interesează ce spune Cătălin”.

Mai mult: EXCLUSIV! Cătălin Crişan e distrus! Cântăreţul trăieşte o adevărată dramă – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

MUST SEE: Roma

realitatea

Ghici cine se ascunde de paparazzi

realitatea

Roxana ex-Trident a PIERDUT CUSTODIA fetiţei sale! Declaratiile incredibile ale copilului

ANTONIA, superba in COSTUM DE BAIE (foto)

Charlie Sheen și soția au intrat la dezintoxicare

realitatea

Un “gentleman”: GERARD BUTLER despre PRIMA PARTIDĂ DE SEX cu MĂDĂLINA GHENEA!

Scrie un comentariu