Tabu
lifestyle

Nu e BIANCA, nici ANTONIA, nici RAMONA GABOR: iata cu cine a plecat printul AL HABTOOR de la Bucuresti! FOTO!

“MAX” Al Habtoor, printul arab care e sedus de fetele din Bucuresti si revine periodic aici,  a petrecut din nou pe Dambovita. Intr-un separeu cu zeci de fete, asa cum ii place lui, Habtoor si-a facut de cap. A apucat microfonul si a facut pe entertainer-ul. Asta – in timp ce la masa lui erau aduse bijuterii sclipitoare: aproape 20 de sticle gigant de sampanie Dom Perignon a cate 2500 de lei fiecare, decorate cu artificii. De dans, arabul s-a apucat serios, abia spre dimineata. Dupa ce si-a facut incalzirea cu sampanie la un litru si jumatate, miliardarul s-a racorit in boxa inconjurata de apa a DJ-ului. In zori a plecat din club, nu cu una, ci cu sase fete, blonde si brunete. Ca de obicei, supravegheat de un staff consistent, format din 6 bodyguarzi. scrie www.cancan.ro. Pentru un plus de noroc la cazinou, Habtoor le-a luat cu el si pe cele 6 domnisoare. Daca doua au venit cu masina lui, celelalte au fost transportate cu o dubita. Habtoor a cheluit bani frumosi la Bucuresti inca din prima seara cand a venit aici. Miercurea trecuta, ar fi aruncat 30.000 de euro numai pe sampanie si alte doua mii pe dansatoare. 50 de fete i-au fost alaturi toata noaptea, insa doar una parea sa-l fi cucerit pe seic. Habtoor nu s-a dat batut pana n-a convins-o sa urce in masina lui si sa-l insoteasca la hotel. Alte domnisoare au intrat dupa ei insotite de bodyguarzi. Or fi vrut, pesemne, sa rememoreze – la o cana de ceai, cele petrecute in club. Sejurul lui Habtoor in micul Paris s-a incheiat astazi. Miliardarul s-a urcat in avion cu destinatia Saint Tropez. A luat si un suvenir de la noi: o frumoasa studenta care s-a lasat fotografiata la bordul aeronavei de lux, proprietate personala a printului.
Este cunoscuta pasiunea lui Habtoor pentru femei frumoase. Presa internationala a scris ca arabul s-ar fi iubit cu topmodelul Naomi Campbell. A dat-o uitarii cand seicul a aflat despre frumusetea romancelor. De aici, scrie www.cancan.ro, ar fi avut relatii cu Bianca Dragusanu, Ramona Gabor, Antonia si, mai nou, dansatoarea la bara – Larisa Bercea.

Printul arab mai are, insa, un hobby. Si-a infiintat propria echipa de polo pe iarba si cu ea a castigat numeroase trofee. Insasi Regina Marii Britanii l-a premiat pe Al Habtoor la finalul catorva competitii.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai SEXY imagine cu ANTONIA!

realitatea

Transcentral, by Cristian Balint

realitatea

Imagini de colectie cu Gabi Cristea! Uite cum arata vedeta in adolescenta

Nunta lui Robbie Williams – FOTO

realitatea

Uite cum arata vedetele de la noi nemachiate! (Poze)

Clal Romania renunta la inca 70 de angajati

realitatea

Scrie un comentariu