Home > Lifestyle > Stiri > Clal Romania renunta la inca 70 de angajati

Clal Romania renunta la inca 70 de angajati

Valentin Tuca, CEO-ul companiei de asigurari Clal Romania, povesteste intr-un interviu acordat MONEY EXPRESS despre cea mai neplacuta experienta pe care o poate avea un CEO si echipa sa: stoparea investitiilor de catre actionar exact cand planurile de afaceri incepusera sa dea roade.

”Nu poate fi ceva mai frustrant decat sa vezi ca ti se taie aripile in timp ce ti-ai luat zborul”, spune Valentin Tuca. Dupa trei ani pe piata din Romania, timp in care a trecut printr-o restructurare, Clal a inregistrat in primele trei luni ale acestui an primele rezultate satisfacatoare – o crestere cu 20% a incasarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, in contextul in care alte societati de asigurari de pe piata sufera din cauza crizei. Cu toate acestea, fiind puternic afectat de criza globala, Clal Insurance a decis sa se retraga de pe piata din Romania si sa vanda filiala de aici.
Isarelienii vor incasa 500.000 de euro pe Clal Romania, in contextul in care compania israeliana a investit pe piata locala in jur de 23 de milioane de dolari, potrivit ziarului israelian ”Haaretz”. Cumparatorul este omul de afaceri local Efraim Naimer, care are in vedere o reducere puternica a costurilor firmei. Astfel, numarul de angajati ai Clal Romania va ajunge la circa 20 de persoane, fata de 90 in prezent si 160, anul trecut. Asta dupa ce portofoliul de clienti ai companiei existent la data de 31 martie a fost transferat la Omniasig. Cititi in MONEY EXPRESS  care au fost motivele care au dus la esecul pe piata din Romania al Clal Insurance, cel mai mare asigurator din Israel. (Georgiana Stavarache)

Articole asemanatoare
Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer
Lady GaGa s-a apucat de gatit
Cum va reuși Dacia să atingă targetul pe 2010?
Adrian Sârbu se pregătește de încă un an dificil pentru CME

Loading...

Comenteaza acest articol

Clal Romania renunta la inca 70 de angajati

by realitatea   1 min
0