Home > Agenda > stiri > Nu e BIANCA, nici ANTONIA, nici RAMONA GABOR: iata cu cine a plecat printul AL HABTOOR de la Bucuresti! FOTO!

Nu e BIANCA, nici ANTONIA, nici RAMONA GABOR: iata cu cine a plecat printul AL HABTOOR de la Bucuresti! FOTO!

“MAX” Al Habtoor, printul arab care e sedus de fetele din Bucuresti si revine periodic aici,  a petrecut din nou pe Dambovita. Intr-un separeu cu zeci de fete, asa cum ii place lui, Habtoor si-a facut de cap. A apucat microfonul si a facut pe entertainer-ul. Asta – in timp ce la masa lui erau aduse bijuterii sclipitoare: aproape 20 de sticle gigant de sampanie Dom Perignon a cate 2500 de lei fiecare, decorate cu artificii. De dans, arabul s-a apucat serios, abia spre dimineata. Dupa ce si-a facut incalzirea cu sampanie la un litru si jumatate, miliardarul s-a racorit in boxa inconjurata de apa a DJ-ului. In zori a plecat din club, nu cu una, ci cu sase fete, blonde si brunete. Ca de obicei, supravegheat de un staff consistent, format din 6 bodyguarzi. scrie www.cancan.ro. Pentru un plus de noroc la cazinou, Habtoor le-a luat cu el si pe cele 6 domnisoare. Daca doua au venit cu masina lui, celelalte au fost transportate cu o dubita. Habtoor a cheluit bani frumosi la Bucuresti inca din prima seara cand a venit aici. Miercurea trecuta, ar fi aruncat 30.000 de euro numai pe sampanie si alte doua mii pe dansatoare. 50 de fete i-au fost alaturi toata noaptea, insa doar una parea sa-l fi cucerit pe seic. Habtoor nu s-a dat batut pana n-a convins-o sa urce in masina lui si sa-l insoteasca la hotel. Alte domnisoare au intrat dupa ei insotite de bodyguarzi. Or fi vrut, pesemne, sa rememoreze – la o cana de ceai, cele petrecute in club. Sejurul lui Habtoor in micul Paris s-a incheiat astazi. Miliardarul s-a urcat in avion cu destinatia Saint Tropez. A luat si un suvenir de la noi: o frumoasa studenta care s-a lasat fotografiata la bordul aeronavei de lux, proprietate personala a printului.
Este cunoscuta pasiunea lui Habtoor pentru femei frumoase. Presa internationala a scris ca arabul s-ar fi iubit cu topmodelul Naomi Campbell. A dat-o uitarii cand seicul a aflat despre frumusetea romancelor. De aici, scrie www.cancan.ro, ar fi avut relatii cu Bianca Dragusanu, Ramona Gabor, Antonia si, mai nou, dansatoarea la bara – Larisa Bercea.

Printul arab mai are, insa, un hobby. Si-a infiintat propria echipa de polo pe iarba si cu ea a castigat numeroase trofee. Insasi Regina Marii Britanii l-a premiat pe Al Habtoor la finalul catorva competitii.


Comenteaza acest articol

Nu e BIANCA, nici ANTONIA, nici RAMONA GABOR: iata cu cine a plecat printul AL HABTOOR de la Bucuresti! FOTO!

by   1 min
0