Tabu
lifestyle

Noua gamă Dove Go Fresh Restore

Iată o veste bună pentru iubitorii gamei Dove. Unilever South Central Europe lansează pe piaţa din România o nouă gamă de produse de îngrijire personală: săpunul-cremă Dove Go Fresh Restore și gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Restore cu parfum proaspăt de smochine și flori de portocal. Noua gamă Dove oferă ca principale beneficii: hidratarea pielii în profunzime și o experiență senzorială revigorantă.

Noua gamă Dove Go Fresh Restore asigură o experienţă senzorială unică grație parfumului proaspăt de smochine și flori de portocal, precum și o îngrijire superioară a pielii datorită tehnologiei inovatoare Nutrium MoistureTM din gelul de duș nutritiv și a cremei hidratante din săpunul-cremă Dove.

Săpunul-cremă Dove Go Fresh Restore cu 1/4 cremă hidratantă şi parfum proaspăt de smochine şi flori de portocal lasă pielea fină şi catifelată şi oferă o senzaţie de prospeţime şi revigorare.

 Gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Restore cu parfum proaspăt de smochine şi flori de portocal conține tehnologia inovatoare NutriumMoisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii care hrănesc pielea în profunzime (Stratum Corneum) și îi redau frumusețea naturală chiar din timpul dușului.

ARTICOLE SIMILARE

GERI HALLIWELL din Spice Girls – pictorial nud / FOTO cu GERI HALLIWELL

realitatea

Cum să-ți trăiești viața pentru a găsi adevărata fericire?

realitatea

Castiga un curs profesional de machiaj

Ghici cine se plimbă prin Los Angeles

realitatea

Eric Dane, filmat în toiul unei partide de sex în trei

realitatea

Cea mai PROASTA mama din lume!

Scrie un comentariu