Tabu
Image default
lifestyle

Noua gamă Dove Go Fresh Restore

Iată o veste bună pentru iubitorii gamei Dove. Unilever South Central Europe lansează pe piaţa din România o nouă gamă de produse de îngrijire personală: săpunul-cremă Dove Go Fresh Restore și gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Restore cu parfum proaspăt de smochine și flori de portocal. Noua gamă Dove oferă ca principale beneficii: hidratarea pielii în profunzime și o experiență senzorială revigorantă.

Noua gamă Dove Go Fresh Restore asigură o experienţă senzorială unică grație parfumului proaspăt de smochine și flori de portocal, precum și o îngrijire superioară a pielii datorită tehnologiei inovatoare Nutrium MoistureTM din gelul de duș nutritiv și a cremei hidratante din săpunul-cremă Dove.

Săpunul-cremă Dove Go Fresh Restore cu 1/4 cremă hidratantă şi parfum proaspăt de smochine şi flori de portocal lasă pielea fină şi catifelată şi oferă o senzaţie de prospeţime şi revigorare.

 Gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Restore cu parfum proaspăt de smochine şi flori de portocal conține tehnologia inovatoare NutriumMoisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii care hrănesc pielea în profunzime (Stratum Corneum) și îi redau frumusețea naturală chiar din timpul dușului.

ARTICOLE SIMILARE

Stephen King continuă lupta virtuală cu Donald Trump dar nu iartă nici NRA

Dora Constantinovici

50 Cent: Homosexualii ar trebui să se sinucidă!

realitatea

Un antrenor de fitness s-a ingrasat 32 kg, dupa care a slabit la loc! Iata DE CE!

Simona Gherghe nu va mai prezenta Acces Direct din toamna! Ce se va intampla cu ea?

EXLUSIV TABU.RO: Interviu Mihai Ristea

realitatea

BARBIE UMANA. Cum arata papusa vie in costum de baie! FOTO

Scrie un comentariu