Home > Agenda > 7 tipsuri pentru o nunta de vis

7 tipsuri pentru o nunta de vis

In timp ce planuiesti toate detaliile nuntii, de la aranjamente florale si rochia de mireasa, pana la localitie si lista de invitati, pierzi din vedere un lucru esential pentru reusita acestui eveniment: Este nunta ta! Este bine sa fii ajutat de catre familie si prieteni si totodata sa tii cont si de preferintele lor, dar nu uita ca este nunta ta si nu a lor. Fa ceea ce iti doresti cu adevarat, de comun acord cu partenerul tau, pentru ca se spune ca nunta este un eveniment care se intampla doar o data in viata unui om. Dar, fie vorba intre noi, chiar daca nu este tot timpul asa, tot trebuie sa fie o zi memorabila, deci organizeaz-o dupa bunul plac!

  1. Personalizarea

Mai mult ca sigur ca ai participat cel putin o data la o nunta, in calitate de invitat. Probabil ca ti-ai dat seama cand mirele si mireasa au facut eforturi pentru ca evenimentul sa fie in concordanta cu stilurile personale. Tot ce este legat de nunta ar trebui sa reflecte gusturile proprii ale celor care se casatoresc, pentru ca doar asa ea va deveni unica si diferita, de la un caz la altul.

  1. Mancarea buna

Mancarea este factorul care cu certitudine va fi cel mai discutat de catre invitati, imediat ce nunta a luat sfarsit. Daca pana acum am spus ca trebuie sa tii cont in primul rand de ceea ce va doriti tu si  partenerul tau sa se intampla in timpul nuntii, la acest capitol este musai sa iei in calcul gusturile invitatilor. Eventual, atunci cand realizezi lista de invitati marcheaza-i diferit pe cei care au un regim alimentar diferit (ex: vegetarieni, raw-vegani, fara sare etc). Garantat, acest lucru iti va aduce aprecierea lor.

  1. Planificarea si organizarea

Pentru ca planificarea nuntii este o perioada destul de stresanta, trece pe lista toate aspectele de care sa te ocupi si chiar si persoanele pe care le-ai insarcinat cu anumite responsabilitati. Ai voie sa apelezi la orice truc care sa te ajute sa tii minte toate informatiile necesare in organizarea nuntii, asa ca ai verde la suplimente naturale si gingko biloba!

  1. Alegerea muzicii potrivite

Asigura-te ca muzica este pe gustul tuturor. Chiar daca alegi dinainte piesele ce vor anuma atmosfera, playlistul poate fi schimbat chiar “la fata locului”, in functie de vibe-ul pe care il simti din partea invitatilor. Cere ajutorul Dj-ului sau solicita band-ului anumite melodii, doar pentru asta sunt acolo, nu-i asa?

  1. Cea mai buna companie

Oricum ai celebra ziua nuntii, la final poti spune ca a fost o petrecere reusita doar daca ai avut alaturi oamenii dragi. Lasa deoparte obligatiile si compromisurile, atunci cand alcatuiesti lista de invitati si cheama doar acele persoane proapiate si prietenii alaturi de care sa te bucuri de o atmosfera incendiara.

  1. Fotografii naturale

Fotografiile trebuie sa surprinda ipostaze interesante in care sunt pusi invitatii si mirii pe parcursul nuntii. Instantaneele sunt de regula cele mai savuroase amintiri care raman dupa incheierea acestui eveniment, asa ca angajeaza un fotograf profesionist. Ce ar fi insa sa faci si un fel de making-of al nuntii? Ia cu tine camera foto Go Pro Hero 5 atunci cand mergi sa vizualizezi locatii, cand alegi mancarea, cand probezi rochia de mireasa etc. Vor ramane niste amintiri pretioase, numai bune de aratat copiilor si nepotilor!

  1. Renuntarea la traditii inutile

Cu precadere in zonele rurale, traditiile din ziua nuntii inca nu au disparut. Pe de alta parte, in marile orase, tinerii nici nu au auzit de ele. Pastreaza un echilibru si renunta totusi la obiceiurile care iti ocupa mai mult timp si iti consuma energie. Furatul miresei si aruncatul buchetului de mireasa sunt amuzante si nu necesita resurse in plus, la fel ca si obiceiul de a pregati mirele si mireasa, alaturi de cavaleri, respectiv de domnisoarele de onoare.

Articole asemanatoare
nunta
Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest
Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior

Comenteaza acest articol

7 tipsuri pentru o nunta de vis

by realitatea   2 min
0