Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum sa amenajezi o casa moderna cu niste costuri minime

Poate ca vrei sa schimbi un pic aspectul interior al casei tale, dar te gandesti ca sunt destui bani de investit si momentan nu dispui de ei? Iti propunem cateva solutii mai economice, care sa aiba totusi acelasi efect surprinzator ca si cand ai fi decorat casa dupa ultimele tendinte ale marilor designeri in materie de home&deco.

Mobila la comanda, o solutie economica

Nu lua tot ceea ce ti se ofera in magazinele de mobila, ci creaza piese personalizate, potrivite pentru spatiul disponibil pe care il ai. Designul este, de asemenea, mult mai original atunci cand este realizat conform cerintelor tale, decat daca ai cumpara o mobila standard. De ce este mobila la comanda o solutie economica? Pentru ca te incadrezi intr-un buget prestabilit si nu iei mai mult decat ai nevoie. Poate fi o solutie economica nu doar din punct de vedere financiar, ci si din punct de vedere al spatiului pe care il ocupa. Deoarece este facuta exact pe dimensiunile dorite, nu exista riscul de a aglomera camerele cu piese de mobilier mari. Astfel, nu salvezi doar bani, ci si spatiu. Fa-ti o idee despre cum anume ti-ai dori sa arate casa ta si solicita serviciile celor care realizeaza bucatarii moderne la comanda, bibiloteci pentru living si sau mobilier pentru dormitor.

Daca locuiesti la casa si ai mai mult loc, dedica una dintre incaperi studiului si lucrului. Un birou si cateva scaune ergonomice, plus 2-3 polite pentru depozitarea documentelor sau cartilor sunt suficiente pentru a crea un mediu propice invatatului, mai ales pentru copii.

Tapet, in loc de picturi pe perete

Mobilierul corespunzator dar si culoarea peretilor contribuie la crearea designului intr-un anumit stil. Vopselele lavabile de calitate sunt destul de scumpe, asta daca iti doresti sa nu fie nevoie sa zugravesti in fiecare an sau chiar mai des, din cauza unei vopsele cu pigmenti de proasta calitate sau care nu se poate curata de eventualele pete ce pot aparea.
Poate pentru camera copiilor, dar nu numai, o idee interesanta ar fi sa pictezi peretii. Mai ramane aceasta o solutie la fel de buna atunci cand iei in calcul costurile pe care le presupune? Un artist care realizeaza astfel de desene pe perete cu siguranta ca cere si o suma mare in schimbul efortului sau. Asa ca, ce-ar fi sa folosesti tapetul? Este disponibil in foarte multe modele, culori, si grosimi, fiind si foarte economic. Cu putina indemanare il poti aplica doar cu ajutorul unui prieten, fara a mai fi nevoie sa platesti pe cineva special pentru asta. In plus, este si o activitate placuta, la finalul careia vei avea satisfactia ca meritele pentru amenajarea iti revin in totalitate tie.

ARTICOLE SIMILARE

Cele trei ecuații pentru o viață fericită, chiar și în timpul unei pandemii

Andreea Damian

Carmen Brumă, TRAUMATIZATĂ după NAŞTERE: NU aş mai face asta!

MIHAI MORAR – atac rasist violent la adresa “copilului mulatru” al lui CREAM

O noua lovitura : HUIDU SR. divorteaza

Aparitia lui Sore pe covorul rosu! Cosurile i-au distrus tenul

Cântăreţ CELEBRU, ACUZAT DE VIOL ÎN GRUP

1 comentariu

Scrie un comentariu