Tabu
BEAUTYLIFESTYLE

5 PORTII pe zi – secretul frumusetii

Legumele, fructele si sucurile ne ajuta sa avem o vara mai usoara, mai ales daca nu uitam ca trebuie sa mancam …5 PORTII pe zi!

În timpul verii, legumele, fructele și sucul 100% sunt ideale pentru fiecare dintre noi. Cele mai multe dintre ele au puţine calorii, sunt sățioase, conțin o mulțime de vitamine și minerale importante, fiind totodată delicioase și accesibile. Amintiți-vă că sunt cele mai bune prietene ale femeilor care țin dietă, oferindu-le în același timp o stare de bună dispoziție. Datorită lor ne menținem silueta intr-un mod natural, simtindu-ne usoare si vesele.

În zilele calduroase de vară nu uitați să vă hidratați corespunzător organismul – ceea ce înseamnă să consumaţi din abundență sucuri 100%, legume și fructe. Castraveți, pepene roșu dar și sucuri 100% sunt gustări ideale pentru o după-amiază de vară fierbinte.

Campania “5 porţii de legume, fructe sau suc 100%” este organizată de “Uniunea Naţională a Producătorilor de Sucuri” şi finanţată cu suportul Uniunii Europene, al Republicii Polone şi al Fondului de Promovare a Fructelor şi Legumelor. Scopul campaniei este de a atrage atenţia asupra problemelor de nutriţie şi rolul cheie al legumelor, fructelor şi sucului 100%, pentru o hrănire adecvată. A doua ediţie a campaniei a început în anul 2011 şi continuă până în anul 2014.

5 portii

ARTICOLE SIMILARE

“Două Poteci” lansează ateliere de scriere creativă şi fotografie

Glosser de la Orly pentru strălucirea unghiilor tale

realitatea

Angelina Jolie riscă să facă oricând atac de cord

Scandalos! Iulia Vântur: “o femeie albă şi bătrână”!

Cristina Spatar – Dieta si secrete de frumusete de Sarbatori

Milioane de femei își urăsc sânii

realitatea

Scrie un comentariu