Tabu
Image default
BEAUTY LIFESTYLE

5 PORTII pe zi – secretul frumusetii

Legumele, fructele si sucurile ne ajuta sa avem o vara mai usoara, mai ales daca nu uitam ca trebuie sa mancam …5 PORTII pe zi!

În timpul verii, legumele, fructele și sucul 100% sunt ideale pentru fiecare dintre noi. Cele mai multe dintre ele au puţine calorii, sunt sățioase, conțin o mulțime de vitamine și minerale importante, fiind totodată delicioase și accesibile. Amintiți-vă că sunt cele mai bune prietene ale femeilor care țin dietă, oferindu-le în același timp o stare de bună dispoziție. Datorită lor ne menținem silueta intr-un mod natural, simtindu-ne usoare si vesele.

În zilele calduroase de vară nu uitați să vă hidratați corespunzător organismul – ceea ce înseamnă să consumaţi din abundență sucuri 100%, legume și fructe. Castraveți, pepene roșu dar și sucuri 100% sunt gustări ideale pentru o după-amiază de vară fierbinte.

Campania “5 porţii de legume, fructe sau suc 100%” este organizată de “Uniunea Naţională a Producătorilor de Sucuri” şi finanţată cu suportul Uniunii Europene, al Republicii Polone şi al Fondului de Promovare a Fructelor şi Legumelor. Scopul campaniei este de a atrage atenţia asupra problemelor de nutriţie şi rolul cheie al legumelor, fructelor şi sucului 100%, pentru o hrănire adecvată. A doua ediţie a campaniei a început în anul 2011 şi continuă până în anul 2014.

5 portii

ARTICOLE SIMILARE

Vedeta TV din Romania ajunsa la pragul ANOREXIEI

Săruturi perfecte (FOTO)

realitatea

Creeaza electrocasnicele viitorului si Electrolux te premiaza

realitatea

Dezastru la Eurovision! Paula Seling a distrus trofeul, iar mama lui Kitty Cepraga a ajuns de urgenta la spital!

realitatea

Vaccinul anticancer, testat cu succes

Drama Monicai Anghel! Si-a facut liposuctie, dar a intrat in depresie si a vrut sa se sinucida

Scrie un comentariu