Tabu
CULTURE What's hot

ANDREEA BALAN, singura si tot mai bogata – ce pierde in dragoste, castiga la tv!

andreea balan 0andreea-balan-delia-matacheANDREEA BALAN tocmai s-a despartit de KEO, care nu se indura sa o ceara de nevasta dupa atata amar de ani. Se adevereste, insa, zicala conform careia cine nu are noroc in dragoste poate avea noroc la bani!

Deja cooptată în echipa de la “România dansează”, Andreea Bălan îşi poate rotunji veniturile cu o nouă emisiune care face audienţe bunicele.

“Fosta iubita a lui Keo a fost la negocieri pentru a se întoarce la «Te cunosc de undeva» şi sunt mari şanse să se întâmple acest lucru. Ea a susţinut chiar că se poate descurca cu ambele emisiuni. Este însă posibil ca revenirea ei să aducă alte demisii în juriu”, a spus, pentru Libertatea, o sursă din Antena 1.

Ea va fi probabil colegă cu explozivul Horia Brenciu, care a plecat de la “Vocea României” (PRO TV) şi a trecut în tabăra “duşmanului”, la Antena 1.

În ceea ce o priveşte pe Delia Matache, aceasta a mărturisit pentru Libertatea că se va recrea după ce “a părăsit corabia” într-o vacanţă exotică, în Insulele Maldive.

Frumoasa cântăreaţă urmează să negocieze, când se va întoarce din concediu, viitorul ei în echipa de la “X Factor”.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Bucharest Fashion Week a ajuns la cel de al III-lea casting

Filmul lunii la Cinema:-™-™ Fratele meu este fiu unic-™-™ (Italia, 2007)

realitatea

Wanda pusă pe schimbări. Mai întâi sângele, acum bărbaţii!

De ce bărbaţii sunt atraşi de sâni?

NAOMI CAMPBELL – ce tragedie!

Scrie un comentariu