Tabu
LIFESTYLE What's hot

CINE e fata care a inlocuit-o pe BIANCA in inima lui MUTU!

cristina vs mutuADRIAN MUTU tace şi face. Şi de cele mai multe ori are grijă să fie discret. Surse din anturajul lui au povestit însă, pentru Click!, cine îi face „marcaj” strâns fotbalistului de când a venit în România. O brunetă focoasă, cunoscută în high-life-ul bucureştean ca o tânără cu pretenţii mari atunci când vine vorba de partenerii ei.

Viaţa căpitanului de la Petrolul pare desprinsă dintre-un film. Are la activ două căsătorii, un divorţ finalizat, altul despre care se vorbeşte, trei copii – un băiat şi două fete – şi multe,  multe cuceriri în lumea mondenă din România, dar şi din rândul vedetelor internaţionale.

Ieri, au aparut detalii despre povestea pe care apropiaţii lui Adi Mutu au dezvăluit-o. Atacantul prahovenilor ar avea probleme în căsnicie, acesta fiind şi motivul pentru care nevasta lui, Consuelo, nu ar fi venit în România împreună cu cele două fete, Adriana şi Maya, deşi Mutu e aici de două luni.

Multi au crezut ca de vina ar fi BIANCA DRAGUSANU, o mai veche amica a lui MUTU. Dar nu, nu e vorba de o roscata, ci de o bruneta! Se numeşte Cristina Bădănoiu şi „gurile rele” spun că tânăra este disponibilă pentru Adi la orice oră din zi şi din noapte.  Fotoreporterii Click! au şi surprins-o într-o seară la un restaurant de fiţe din zona de Nord a Capitalei la o ieşire nocturnă cu Adi Mutu şi prietenii acestuia. Fata nu-i spune niciodată „nu” jucătorului, iar “cârcotaşii” povestesc faptul că acesta nu s-ar purta mereu frumos cu ea, însă Cristina pare să nu fie deranjată de ieşirile lui Mutu.

Acum consilier la Senat, fost director de marketing la Rapid în perioada scurta în care clubul era condus de iordanianul Fathi Taher, domnişoara Bădănoiu nu este necunoscută devoratorilor de ştiri mondene. Şi asta pentru că  s-a învârtit mereu în cercurile oamenilor cu bani. O perioadă a fost amanta oficială a lui Amiran Dzanashvili, afacerist gruzino-israelian, care a mărturisit că a plecat din România tocmai pentru a scăpa de Cristina.

Alţii, în schimb, s-au „încumetat” să o combine pe Cristina, iar cei cu care fata – care a trăit ani buni alături de părinţi şi fratele mai mic în Canada – s-a afişat cu bărbaţi extrem de potenţi financiar. Se spune că a avut relaţii cu Remus Truică, Sami Mahmud – un tip ai cărui părinţi au câteva fabrici de mobilă în ţara noastră, dar şi cu Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5, cunoscut ca un crai autohton.

Detalii pe www.click.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cum pot ajuta jocurile de societate persoanele in varsta

realitatea

Prezentatoare TV santajata cu poze NUD!

Parfumul Mortii, cu note de carne putrezita – Inventia unui chimist

A fost descoperită gena fericirii

realitatea

Cel mai ciudat CUPLU!

Pizza & Șampanie, recomandarea celui mai bun somelier din lume

Ciocîrlan

Scrie un comentariu