Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

NUNTĂ cu MÂNCARE STRICATĂ la NICUŞOR COROAMĂ, de la MASTERCHEF

Nunta lui Nicuşor Coroamă, unul dintre finaliştii de la Masterchef care acum participă la un alt show, “Patru nunţi şi o provocare”, la PRO TV, a fost la un pas să le pună în pericol sănătatea invitaţilor. Sau cel puţin asta susţin trei dintre aceştia, şi ei în competiţia noii emisiuni de la PRO. Vera, Daniel şi Oana au comentat că ciulamaua de la petrecere a fost … acrită.

Nicuşor Coroamă, unul dintre concurenţii de la Masterchef, a hotărât să facă anul acesta nunta cu aleasa lui, Getuţa. Iar ceremonia a avut loc în cadrul concursului “Patru nunţi şi o provocare” al cărui premiu este o vacanţă de vis în Tenerife.

Însă celeilalţi trei participanţi la show, invitaţi şi ei pentru a da note nunţii, nu au fost deloc încântaţi de eveniment, având obiecţii legate de rochia miresei, tradiţii, dar şi de … mâncare. Iar dacă la aperitiv aveau aşteptări de … Masterchef, aşa cum ei au declarat, felul principal i-a lăsat cu stomacul gol. Şi asta pentru că aceştia susţin că ciulamaua servită la fripură a fost … stricată.

“Este acră. Nu acreală de lămâie, e acreală de stricat”, a comentat Vera, una dintre concurente.

Felul pricipal se pare că nu a fost nici pe placul lui Daniel, concurentul gay din cadrul show-ului. “Singura soluţie este să mă îmbăt. Plec nemâncat de aici”, a adăugat el.

Nici ciorba rădăuţeană, care a fost servită după îngheţată, nu i-a încântat pe concurenţi, aceştia reclamând acelaşi lucru: este acrită.

Petrecerea a fost însă salvată de alţi 5 invitaţi la nunta lui Nicuşor, foşti concurenţi la Masterchef. Gina Jalba, Mihai Toader, Alex Hora, Rares Burducea, Bogdan Roman şi Traian Galleguillos au gătit dumnezeşieşte friptura şi au salvat onoarea colegului lor.

“Dish-ul ăsta e chiar ok”, a spus Daniel.

“În sfârşit mâncăm”, a completat Vera.

ARTICOLE SIMILARE

Un designer cu contracte în Franţa: „Români, puteți impresiona și prin simplitate!”

Oana

El face spagatul pe doua camioane, dar sa vezi cum arata fiica lui!

Cum să trăiești ca o divă eco

realitatea

HPI | Ce este potențialul intelectual ridicat și cum să-l identificăm

Andreea Damian

Fără slujbă de Crăciun în catedrala Notre-Dame pentru prima dată în peste 200 de ani

Andreea Damian

Reacţia ULUITOARE a unei pisici: SALVEAZĂ un COPIL din COLŢII unui câine VIDEO

Scrie un comentariu