Home > Lifestyle > culinar tabu > NUNTĂ cu MÂNCARE STRICATĂ la NICUŞOR COROAMĂ, de la MASTERCHEF

NUNTĂ cu MÂNCARE STRICATĂ la NICUŞOR COROAMĂ, de la MASTERCHEF

Nunta lui Nicuşor Coroamă, unul dintre finaliştii de la Masterchef care acum participă la un alt show, “Patru nunţi şi o provocare”, la PRO TV, a fost la un pas să le pună în pericol sănătatea invitaţilor. Sau cel puţin asta susţin trei dintre aceştia, şi ei în competiţia noii emisiuni de la PRO. Vera, Daniel şi Oana au comentat că ciulamaua de la petrecere a fost … acrită.

Nicuşor Coroamă, unul dintre concurenţii de la Masterchef, a hotărât să facă anul acesta nunta cu aleasa lui, Getuţa. Iar ceremonia a avut loc în cadrul concursului “Patru nunţi şi o provocare” al cărui premiu este o vacanţă de vis în Tenerife.

Însă celeilalţi trei participanţi la show, invitaţi şi ei pentru a da note nunţii, nu au fost deloc încântaţi de eveniment, având obiecţii legate de rochia miresei, tradiţii, dar şi de … mâncare. Iar dacă la aperitiv aveau aşteptări de … Masterchef, aşa cum ei au declarat, felul principal i-a lăsat cu stomacul gol. Şi asta pentru că aceştia susţin că ciulamaua servită la fripură a fost … stricată.

“Este acră. Nu acreală de lămâie, e acreală de stricat”, a comentat Vera, una dintre concurente.

Felul pricipal se pare că nu a fost nici pe placul lui Daniel, concurentul gay din cadrul show-ului. “Singura soluţie este să mă îmbăt. Plec nemâncat de aici”, a adăugat el.

Nici ciorba rădăuţeană, care a fost servită după îngheţată, nu i-a încântat pe concurenţi, aceştia reclamând acelaşi lucru: este acrită.

Petrecerea a fost însă salvată de alţi 5 invitaţi la nunta lui Nicuşor, foşti concurenţi la Masterchef. Gina Jalba, Mihai Toader, Alex Hora, Rares Burducea, Bogdan Roman şi Traian Galleguillos au gătit dumnezeşieşte friptura şi au salvat onoarea colegului lor.

“Dish-ul ăsta e chiar ok”, a spus Daniel.

“În sfârşit mâncăm”, a completat Vera.

Articole asemanatoare
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!
Castigatorul de la MasterChef contestat violent
Masterchef Gourmet, “bucatarul” bun la toate!
Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

Loading...

Comenteaza acest articol

NUNTĂ cu MÂNCARE STRICATĂ la NICUŞOR COROAMĂ, de la MASTERCHEF

by   1 min
0