Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Operatiile estetice nu te fac mai atragatoare, spun studiile

Numarul persoanelor care apeleaza la chirurgia estetica este in continua crestere. Cele mai multe sunt din America, Coreea de Sud si Filipine, unde oamenii au creat un adevarat trend din a recurge la operatiile estetice. Intentia? Ca persoana sa devina mult mai atragatoare. Dar, oare chiar este mai atragatoare?

Un studiu publicat in Journal of the American Medical Association a dezvaluit ca oamenii nu percep persoanele care au apelat la chirurgia estetica mult mai atragatoare decat erau inainte de interventie. In experiment au fost analizati 49 de pacienti, cu varsta cuprinsa intre 42 si 73 de ani, iar “juriul” a fost format din 50 de persoane. Au fost analizate fotografiile pacientilor dinainte si dupa interventie, iar respondentii au considerat ca cei in cauza arata mai tineri cu 3,1 ani, insa la nivel de atractivitate nu s-au inregistrat modificari semnificante.

Conform realizatorilor studiului acest lucru se intampla pentru ca atractivitatea unei persoane este mai mult o analiza subiectiva, fata de varsta, cand este obiectiva.

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

Fumatul te îmbătrâneşte şi îţi afectează viaţa de cuplu

Bust ferm: Virtual Bra

realitatea

Zece alimente care previn căderea părului

Andreea Damian

Heather Locklear din „Melrose Place”, arestată după ce a bătut un polițist

Andreea Damian

Iată care sunt beneficiile unui scrub natural cu ingrediente din bucătărie

realitatea

Gisele Bündchen, sfaturi de aur pentru o piele sănătoasă și frumoasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu