Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Catalin Botezatu, de rasul lui Lucian Mindruta! “Titlul de campion pentru…”

Chiar daca designerul Catalin Botezatu nu a putut fi alaturi de surorile Gabor in momentul in care si-au inmormantat mama, acesta a trimis o coroana de flori in semn de omagiu. In plus, creatorul de moda a tinut sa scrie cateva cuvinte emotionante pe pagina sa de Facebook in care le-a imbarbatat pe fiicele Veronica Bulai.

“Viata este uneori prea dura si nemiloasa cu noi, dandu-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta. Cu toate acestea, este important sa ne ridicam dupa fiecare lovitura, sa ne stergem lacrimile si sa mergem mai departe, mai puternici, alaturi de cei care au ramas langa noi. Despartirea de fiinta cea mai draga, mama, este imposibil de descris in cuvinte. Raman doar amintirile si dorul infinit, mistuitor. Cu toate acestea, mamele nu mor niciodata. Mamele traiesc in continuare in amintirea copiilor si vegheaza mereu asupra lor. Le doresc surorilor Monica, Ramona si Alina Gabor putere si intelepciune pentru a trece peste aceste momente grele. Dumnezeu sa le aline suferinta si sa le intareasca! Iar Veronicai, Dumnezeu sa ii lumineze calea si sa o odihneasca in pace”, a scris vedeta.

Mesajul de mai sus a fost subiect de glume pe contul personal de socializare al lui Lucian Mindruta. “Titlul de campion pentru cel mai sablonard si plictisitor mesaj pe Facebook l-a luat, la mare distanta, post-ul lui Botezatu cu dedicatie pentru fetele Gabor”, a scris jurnalistul pe internet. Mai mult de atat! I-a transmis creatorului de moda ca, in momentul in care i-a citit randurile, a adormit pe loc.

Prietenii virtuali ai lui Mindruta i-au atras atentia ca nu ar trebuie sa fie atat de dur, mai ales in astfel de momente tragice.

ARTICOLE SIMILARE

Uite cum arata logodnica lui DORIAN POPA! Galerie cu FOTO incredibile!

realitatea

Altfel de SILICON in actiune: FISKARS – seductie in bucatarie! FOTO!

realitatea

Plouă plastic: fibrele microscopice cad din cer în regiunea Munților Stâncoși

realitatea

De necrezut! Oana Sârbu şi Robert Turcescu n-au locuit niciodată împreună!

10 cărți superbe pe care orice femeie ar trebui să le citească

Andreea Damian

Cine este iubitul Andreei Grămoşteanu din Mondenii!

Scrie un comentariu