Home > Lifestyle > Catalin Botezatu, de rasul lui Lucian Mindruta! “Titlul de campion pentru…”

Catalin Botezatu, de rasul lui Lucian Mindruta! “Titlul de campion pentru…”

Chiar daca designerul Catalin Botezatu nu a putut fi alaturi de surorile Gabor in momentul in care si-au inmormantat mama, acesta a trimis o coroana de flori in semn de omagiu. In plus, creatorul de moda a tinut sa scrie cateva cuvinte emotionante pe pagina sa de Facebook in care le-a imbarbatat pe fiicele Veronica Bulai.

“Viata este uneori prea dura si nemiloasa cu noi, dandu-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta. Cu toate acestea, este important sa ne ridicam dupa fiecare lovitura, sa ne stergem lacrimile si sa mergem mai departe, mai puternici, alaturi de cei care au ramas langa noi. Despartirea de fiinta cea mai draga, mama, este imposibil de descris in cuvinte. Raman doar amintirile si dorul infinit, mistuitor. Cu toate acestea, mamele nu mor niciodata. Mamele traiesc in continuare in amintirea copiilor si vegheaza mereu asupra lor. Le doresc surorilor Monica, Ramona si Alina Gabor putere si intelepciune pentru a trece peste aceste momente grele. Dumnezeu sa le aline suferinta si sa le intareasca! Iar Veronicai, Dumnezeu sa ii lumineze calea si sa o odihneasca in pace”, a scris vedeta.

Mesajul de mai sus a fost subiect de glume pe contul personal de socializare al lui Lucian Mindruta. “Titlul de campion pentru cel mai sablonard si plictisitor mesaj pe Facebook l-a luat, la mare distanta, post-ul lui Botezatu cu dedicatie pentru fetele Gabor”, a scris jurnalistul pe internet. Mai mult de atat! I-a transmis creatorului de moda ca, in momentul in care i-a citit randurile, a adormit pe loc.

Prietenii virtuali ai lui Mindruta i-au atras atentia ca nu ar trebuie sa fie atat de dur, mai ales in astfel de momente tragice.

Articole asemanatoare
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi
Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”
Catalin Botezatu: “Sunt gurmand si incerc sa ma abtin, dar nu reusesc”

Loading...

Comenteaza acest articol

Catalin Botezatu, de rasul lui Lucian Mindruta! “Titlul de campion pentru…”

by   1 min
0