Tabu
Image default
BEAUTY

Ce au în comun Antonia, Nicoleta Luciu, Andreea Marin și Madonna

Aparent nimic în afară de statutul de persoană publică, însă toate folosesc ca tratament de înfrumusețare Intraceuticals, cunoscut deja ca tratamentul vedetelor de la Hollywood. Dacă Madonna este cel mai important și cel mai fidel utilizator al acestui tratament, inspirând chiar și la realizarea unei creme pentru a obține un efect similar și pe care să o aplice zilnic, devenind o soluție pentru acele zile când ar avea foarte multe apariții publice, nici pe meleaguri autohtone nu a trecut prea mult timp până când multe persoane publice să îl încerce.

Recent Antonia declara: “Intraceuticals m-a ajutat să descopăr secretul tenului frumos și luminos, chiar și fără machiaj! Mulțumesc Intraceuticals!“. Acesta să fie secretul tenului ei de porțelan? Artista a fost văzută des trecând pragul unui prestigios salon de înfrumusețare din Dorobanți, frecventat și de Nicoleta Luciu.

Intraceuticals este un tratamentul facial folosit de către cele mai exclusiviste clinici și saloane de înfrumusețare din lume. Este un sistem revoluționar noninvaziv destinat ridurilor și care poate fi o alternativă a tradiționalelor tratamente cu substanțe active precum toxina botulinică și acidul hialuronic.

Printre alte persoane publice care apelează la acest tratament se numără Andreea Marin, Valentina Pelinel și Aylin Cadir.

ARTICOLE SIMILARE

Cum stabilești locul perfect pentru cărare în funcție de forma feței

Andreea Damian

Raluca Badulescu, dupa ce a slabit 63 kg, isi pune silicoane!

Meghan Markle, secretul unui ten fin, curat și hidratat

Andreea Damian

MOROCCAN ESSENCE, cel mai nou si luxos produs cosmetic din Romania s-a lansat la Bucuresti

realitatea

Iată cum vor arăta oamenii peste 100 000 de ani!

Secrete antiîmbătrânire pe care dermatologii le împărtășesc doar prietenilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu